Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Vergeet bij het aanleggen van een cementdekvloer niet de wapening

Heeft u plannen om een cementdekvloer te laten leggen? Dan moet u zeker ook een wapening in laten brengen. Een wapening is ontzettend belangrijk omdat door het aanleggen van een wapening de kans op krimpscheuren aanzienlijk wordt verkleint. De kans op scheuren wordt met wel 70% teruggebracht en komt na het aanbrengen van een wapening eigenlijk zelden voor. Maar het aanbrengen van een wapening brengt nog een groot voordeel met zich mee. Door een wapening in uw cementdekvloer te plaatsen kan je vloer veel zwaarder belast worden dan wanneer u deze weglaat. Zoekt u een gespecialiseerde partij die veel ervaring heeft in het leggen van cementdekvloeren? Neem dan contact op met Multi Vloeren Brabant uit Boeken. Deze ervaren partij weet naast het leggen van een cementdekvloer ook ontzettend veel over het infrezen van vloerverwarming.

Vloerverwarming laten infrezen, brengt veel voordelen met zich mee

Heeft u een kil huis en wilt u daarom vloerverwarming laten infrezen? Multi Vloeren Brabant is dé partij om u hierbij te helpen. Zij hebben ontzettend veel ervaring en weten elke klus met een succesvol resultaat af te ronden. Als u ervoor kiest om vloerverwarming te laten infrezen, profiteert u van diverse voordelen. Zo is de kans dat vocht en schimmel ontstaan in huis een stuk kleiner als u voor vloerverwarming kiest. Ook is een vloerverwarming energiebesparend, comfortabel en esthetisch. Allemaal voordelen die het infrezen van vloerverwarming een goede keuze maken. Natuurlijk is vloerverwarming ook gewoon ontzettend behaaglijk en loopt u nooit meer met koude voeten in huis.

Elke klus heeft een zorgvuldig resultaat

Schakel de hulp van Multi Vloeren Brabant uit Boekel in om een cementdekvloer te laten leggen of vloerverwarming te laten infrezen. Zij zorgen bij elke taak voor een zorgvuldige afwerking. De afwerking van een cementdekvloer wordt in twee lagen aangebracht met daartussen de wapening. De bovenste laag wordt zo netjes afgewerkt dat u er geen vloer overheen hoeft te plaatsen maar de vloer zichtbaar kunt houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op de website van deze specialist.