Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Een waardebepaling aanvragen bij een deskundig VvE-verzekeringskantoor in Almere

Bent u als bestuurder van de Vereniging van Eigenaars verantwoordelijk voor het aanvragen van de verzekeringen? Dan is het goed om te weten dat de opstal- en de aansprakelijkheidsverzekering verplicht zijn binnen de VvE. Zo zijn de gemeenschappelijke ruimtes in het pand dat u beheert goed verzekerd tegen schade. Ook bent u op die manier verzekerd tegen schade aan bezittingen van derden. Voor welk bedrag u het pand dient te verzekeren, hangt af van de waarde van het pand. In veel gevallen is de herbouwwaarde genoeg voor het aanvragen van de juiste verzekering. Blijkt dit niet het geval? Dan kunt u eenvoudig een waardebepaling aanvragen bij VVEBeterverzekerd, een deskundig verzekeringskantoor in Almere.

Hoe werkt de waardebepaling van het te verzekeren pand?

Gaat u een waardebepaling aanvragen bij dit verzekeringskantoor in Almere? Dan bent u in een aantal eenvoudige stappen klaar. Het enige dat u hoeft te doen, is het contactformulier voor de waardebepaling in te vullen. Hiervoor wordt u om een aantal belangrijke gegevens gevraagd. VVEBeterverzekerd biedt u vervolgens in samenwerking met een taxatie- en inspectiekantoor een volledige dienstverlening aan. Dit houdt in dat de huidige verkoopwaarde van het te verzekeren pand bepaald wordt door een ervaren taxateur. Deze taxateur kijkt onder andere naar de oppervlakte van het pand, de staat waarin het verkeert en de omgeving.

Ontvang hulp bij het aanvragen van de verzekeringen

Is de waardebepaling afgerond? Dan kunt u de gewenste verzekeringen afsluiten. VVEBeterverzekerd heeft jarenlange ervaring in de verzekeringswereld en kan u dus gericht adviseren over de juiste verzekeringen. Ook wanneer u verschillende verzekeringen wilt laten omzetten, helpt het vaste team u graag verder. Heeft u nog vragen over het aanvragen van een waardebepaling voor uw pand in Almere of een van de andere diensten? Neem dan contact op met deze verzekeringsspecialist voor meer informatie. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.vvebeterverzekerd.nl/