Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Een grondige VvE schoonmaak voor het appartementencomplex

De VvE schoonmaak van een appartementencomplex is een grote opgave. Voor familiebedrijf Verhagen Snels Schoonmaak is echter geen enkele klus te groot. Met ruim 35 jaar aan ervaring is de familie wel wat gewend en deinzen ze niet terug voor een paar vieze werkjes. Een van de specifieke takken waar het bedrijf zich op richt is de schoonmaak Vereniging van Eigenaren. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan de schoonmaak van een appartementencomplex, flatgebouw of hoogwerker. Ook vastgoedbeheerders kunnen kiezen uit verschillende diensten. Zo behoort het schoonmaken van onder andere scholen, kantoren en hotels ook tot de mogelijkheden.

Een goed onderhouden complex is belangrijk

Als eigenaren en bewoners van een appartementencomplex ben je samen verantwoordelijk voor het (schoonmaak)onderhoud van het complex. Een vies en afgetakeld gebouw zal onwijs in prijs dalen, zorgen voor leegstand en een hoop klagende mensen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een appartementencomplex hoort een prettige leefomgeving te zijn, waar mensen zich thuis voelen. Mocht je bijvoorbeeld vanwege gezinsuitbreiding willen verhuizen, dan zal een appartement in een goed uitziend en fris complex veel sneller verkocht worden dan eentje in een slecht onderhouden en vies appartementencomplex.

Met een kind op komst is een dubbele hypotheek tevens het laatste wat je wilt. Een goede en reguliere VvE schoonmaak van een appartementencomplex is dan ook noodzakelijk. Door alle VvE schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf, hoeven jij en de andere bewoners niets anders te doen dan maandelijks een bijdrage in de pot te stoppen. Betaal je dit met zijn allen, dan vallen de kosten hiervoor uiteindelijk reuze mee.

Eindhoven, Veldhoven en omstreken

Bevindt jouw appartementencomplex of flatgebouw zich in de omgeving van Veldhoven en Eindhoven? In dat geval kun je gebruikmaken van de diensten van Verhagen Snels Schoonmaak. Ook als je iets verder uit deze richting komt is het, in overleg, mogelijk het bedrijf in te huren. Zo streven ze er namelijk naar zoveel mogelijk mensen blij te maken met hun diensten. Of het nu gaat om de schoonmaak van een appartementencomplex, hotel, flatgebouw of kantoor, er zijn vele schoonmaakopties mogelijk in het zuiden van het land.

https://www.verhagensnels-schoonmaak.nl/