Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

De voordelen van Shiatsu

Shiatsu is een vorm van lichaamstherapie die behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Alhoewel door de medische wereld nooit bewezen is dat deze vorm van therapie werkt, zijn er toch genoeg mensen die de therapie ondergaan hebben en het tegendeel kunnen bewijzen. Welke klacht ze ook hadden, deze vorm van lichaamstherapie bracht verlichting en droeg frequent bij aan een algehele genezing van de klacht.

Zoals u leest kan Shiatsu een hoop voor u betekenen. Tijdens een therapiesessie wordt er druk uitgeoefend op de zogenaamde meridianen binnen uw lijf middels een massage. Deze massage herstelt de balans tussen de meridianen en zorgt ervoor dat energie weer naar behoren door uw lijf stroomt. En dat kan vele positieve effecten teweegbrengen. Zoekt u een adres voor Shiatsu in de provincie Noord-Brabant, in de buurt van Tilburg? Lees dan snel verder!

Alle pluspunten op een rij

Ten eerste is Shiatsu een lichaamstherapie waarbij gewerkt wordt aan de hand van massages. Of u nu gelooft in alternatieve geneeswijzen of niet, een massage is sowieso ontspannend en helend. Daarnaast kan deze vorm van therapie voor vele klachten ingezet worden. Hierbij kan het gaan om lichte fysieke klachten, maar ook om mentale klachten zoals stress of onzekerheid. Daarnaast kan deze therapie verlichting en verzachting geven bij klachten van een langdurige of chronische aard.

Doordat de banen die energie door uw lijf geleiden herstellen en in balans gebracht worden, kan uw lijf meer aan. Kleine klachten kunnen geheel herstellen, en bij chronische klachten zult u verlichting ontdekken. Dat is de kracht van Shiatsu therapie.

Waar vind ik een Shiatsu therapeut?

Om deze vorm van therapie te ondergaan, dient u te kiezen voor een therapeut met veel ervaring en expertise op dit vlak. Maria van der Sar voldoet aan deze eisen. Vanuit haar praktijk in Tilburg, Noord-Brabant heeft zij al vele mensen geholpen met het herontdekken van de kracht van hun eigen lichaam.

https://www.mariavandersar.nl/