Adviesportaal
Image default
Dienstverlening

Bestel een SPAL ventilator bij dé airco specialist

Wilt u een SPAL ventilator aanschaffen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier? RDN is dé airco specialist, gevestigd in Waalwijk. Het bedrijf is een trotse leverancier van producten van het Italiaanse kwaliteitsmerk SPAL. Dit merk produceert al sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw enkel de beste koelventilatoren voor in uw auto. De modellen zijn beschikbaar in 12/24 volt. SPAL blijft ontwikkelen en produceert voortdurend nieuwe ventilator modellen voor diverse automerken. Bent u op zoek naar een ventilator voor in uw auto? RDN biedt een ruim assortiment aan diverse uitvoeringen van 12/24 volt SPAL ventilatoren, die klaar staan om in uw auto geïnstalleerd te worden. Als zogeheten Original Equipment Manufacturer (OEM) wordt SPAL wereldwijd vertegenwoordigd door diverse bedrijven; RND uit Waalwijk is één van deze vertegenwoordigers.

Diverse manieren voor het monteren van uw SPAL ventilator

U kunt een SPAL fan op diverse manieren in uw auto installeren. Zo kunt u gebruikmaken van een speciale bevestigings-set met kunststof pinnen, of kunt u de airco installeren met behulp van metalen bevestigingstrips met een kunststof gedeelte, die de koelventilator in de auto zekeren. Welke bevestigingsmethode u ook kiest: met het kopen van een SPAL fan bent u gegarandeerd van een product van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur. U hoeft dus niet in de nabije toekomst uw airco te vervangen. Koopt u een SPAL ventilator, dan wilt u natuurlijk geadviseerd worden door een echte professional. Voor het monteren van een koelventilator in uw auto moet de beschikbare ruimte worden opgemeten. Afhankelijk van het oppervlakte en de diepte die benut kan worden, kunt u het juiste model SPAL ventilator kiezen.

Ontvang advies op maat

Bij twijfel over de maatvoering neemt u eenvoudig contact op met de specialisten van RDN. Zij bekijken samen met u de maattekening van het product en adviseren u in het koopproces van uw nieuwe ventilator. Wilt u direct een ventilator aanschaffen of heeft u vragen en/of behoefte aan professioneel advies? Neem contact op met de experts van RDN en geniet binnenkort van optimale verkoeling in uw auto.

https://rdnbv.nl/