Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Vang een hoogteverschil op met keerwanden

Heeft u in uw tuin of tijdens een bouwproject te maken met hoogteverschillen, dan kunt u dit gemakkelijk opvangen met keerwanden. Deze wanden zijn zeer stevig en kunnen zwaar belast worden. Afhankelijk van de soort wand die u kiest, enkelkerend of dubbelkerend, kunnen ze aan één of aan beide zijden belast worden. Keerwanden zijn ideaal voor het opvangen van hoogteverschillen. Zo kunt u hoogteverschillen juist benutten door er een mooie wand te plaatsen. In sommige tuinen staat een betonlook erg mooi, maar in andere tuinen is beton niet erg op zijn plaats. U heeft bij keerwanden echter de mogelijkheid om de wand een kleur en/of een patroon te geven.

Een passende keerwand voor iedere toepassing

Bent u op zoek naar een keerwand met een kleur of een bepaalde structuur? Bij MBS Beton heeft u de mogelijkheid om uw wand in zes verschillende kleuren te laten leveren, van helderrood tot zachtgeel. Daarbij kunt u ook gebruik maken van een patroon, bijvoorbeeld een baksteen- of rotsachtig patroon. Hierdoor krijgt de wand een geheel andere uitstraling. Ook structuurwanden zijn een slimme optie als u geen gladde betonnen wand wilt. Bij MBS Beton heeft u zelfs keuze uit tientallen verschillende structuren. Daar zal dus zeker een geschikte structuur bij zitten voor uw project.

Ook voor de agrarische sector is dit het juiste adres

Niet alleen voor projecten in uw tuin of voor grote bouwprojecten zijn keerwanden een ideale oplossing. In de agrarische sector worden silo’s gemaakt van keerwanden, ook wel sleufsilowanden genoemd. Maar bij MBS Beton kunt u niet alleen terecht voor deze wanden, zij hebben namelijk een totaalconcept ontworpen voor het afdekken van uw silo. Met het Silage Safe systeem kunt u uw ruwvoer met een minimale inspanning zeer efficiënt afdekken. Bent u benieuwd naar dit systeem of naar één van de andere producten van MBS Beton? Dan vindt u nog veel meer informatie op de website.

https://www.mbsbeton.nl/