Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Maak je kerst gezellig met kerstverlichting voor buiten

Met de donkere decembermaanden in het verschiet is het tijd om de kerstverlichting weer op te hangen voor een gezellige sfeer in en rondom je huis. Kerstverlichting voor buiten is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is bovenal erg gezellig als decoratie. De lichtjes geven een magische sfeer en zullen de kerst een extra dimensie geven.

Kerstverlichting buiten, waar dien ik op te letten?

Wanneer je kerstverlichting voor buiten aanschaft, dien je met een aantal zaken rekening te houden. Ten eerste is het raadzaam om van tevoren te bedenken welke kleur lichtjes je het liefst wilt. Voor een warme, gezellige sfeer kan je voor warm wit kiezen, terwijl liefhebbers van sneeuw het beste voor koud wit kunnen gaan, om een magisch wintereffect na te bootsen. Ook dient kerstverlichting buiten water- en winddicht te zijn, zodat de lampjes in alle weersomstandigheden intact blijven en niet kunnen gaan roesten. Daarom is het aan te raden om goed op de verpakking te letten of je te maken hebt met buitenverlichting.

Wanneer je een groot object wil gaan versieren met verlichting, kan je het beste kiezen voor koppelbare verlichting. Hiermee kan je alle verlichting met elkaar verbinden op één stekker, waardoor je op een veilige en overzichtelijke manier jouw eigen lichtspektakel kan creëren. Ben je geïnteresseerd in de aankoop van kerstverlichting voor buiten? Kijk dan eens op Kerstverlichtingbuiten.com voor inspiratie.

Soorten kerstverlichting voor buiten

Met de kerstverlichting kan je qua sfeer alle kanten op. Bij gebrek aan sneeuw kan je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting in de vorm van ijspegels, om toch dat leuke winter wonderland effect te krijgen. Wanneer je buiten dezelfde warme sfeer als binnenshuis wil beleven, kan je kiezen voor vlammetjesverlichting of lichtjes in de vorm van kaarsjes, zodat je ook buitenshuis een knusse kerstsfeer kan vinden.

Ten slotte mag ook de clusterverlichting niet vergeten worden. Deze verlichting bestaat uit vele kleine lampjes, waardoor deze een magisch effect geven in je tuin of op je balkon.

Waar hang ik kerstverlichting voor buiten op? En wanneer?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je kerstverlichting buitenshuis op te hangen. Kies bijvoorbeeld voor verlichting in je struiken, of versier je dakrand, balkon of terras. Ook kan je je verlichting om een boomstam of tuinhek wikkelen, waardoor de verlichting nog beter tot zijn recht komt. Wanneer je een dennenboom in je tuin hebt staan, kan je je eigen kerstboom voor buiten creëren. De verlichting kan je in de takken hangen of juist wat dieper in de boom leggen, zodat jouw verlichte kerstboom in je tuin nog beter opvalt.
Er bestaat geen standaard tijd om je kerstverlichting voor buiten op te hangen. Waar echte kerstliefhebbers soms eind oktober al beginnen om de verlichting op te hangen, zijn er ook mensen die alleen in de decembermaand hun huis en tuin decoreren met lichtjes. Deze maand is immers de donkerste van het jaar en daarom is december ook de perfecte tijd om te genieten van alle lichtjes om je heen.

Energiezuinige kerstverlichting met LED lampjes

Alle kerstverlichting in de webshop is voorzien van LED lampjes. Hier zijn vele voordelen aan verbonden. Ten eerste verbruikt LED verlichting aanzienlijk minder stroom dan bijvoorbeeld gloeilampen, waardoor je energiekosten lager zullen uitvallen. Een ander bijkomend voordeel is dat je je verlichting hierdoor langer kan laten branden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de energierekening na de decembermaand. Daarnaast is LED verlichting ook veilig, doordat deze niet warm wordt. Hierdoor zal je je niet verbranden wanneer je de lampjes per ongeluk aanraakt, en zal ook het risico op brand aanzienlijk verminderd zijn. LED verlichting is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor deze jarenlang gebruikt kan worden. Je zal hierdoor kosten besparen en bovendien is jarenlang hergebruik van de verlichting ook nog eens goed voor het milieu. Ten slotte speelt ook mee dat het hoge aantal branduren er voor zorgt dat je de lampjes niet snel hoeft te vervangen en dus voor lange tijd zorgeloos van je LED verlichting kan genieten.

Kerstverlichting is voor iedere gelegenheid geschikt

Ook bedrijfspanden en winkels kunnen veel profijt hebben van kerstverlichting. Naast de gezelligheid, zullen klanten ook sneller op het pand afkomen wanneer deze een gezellige kerstsfeer uitstraalt. Tijdens de donkere dagen voor kerst heeft iedereen behoefte aan warmte en gezelligheid tijdens het winkelen en daar kunnen bedrijven en winkels handig op inspelen. Een mooi verlicht pand is een goede reclame en aangetrokken klanten zullen daardoor ook voor een hogere omzet zorgen.

Extra leuke verlichting met de Twinkly app

Wanneer je aankomende kerst echt eens iets anders wil dan doorsnee witte verlichting, dan is de Twinkly kerstverlichting met app een goede keuze. Zeker wanneer je van plan bent om een kerstborrel, feestje of andere speciale gelegenheid te voorzien van kerstverlichting, dan kan de Twinkly kerstverlichting echt het verschil maken. Doordat de slimme verlichting aan de app gekoppeld kan worden, kan je eindeloos veel mogelijkheden creëren voor een persoonlijke kerstsfeer. Kies je eigen kleurenpatroon en speciale effecten en creër je eigen unieke kerstsfeer zoals je dat nog nooit eerder hebt gezien.

Hoe werkt de Twinkly app?

Door de snoeren te verbinden met de app en je wifi netwerk, kan je de verlichting door middel van je telefoon bedienen. Na het maken van een foto van de verlichting, kan je deze opdelen in groepen met eigen effecten en kleuren. Hierdoor kan je een unieke samenloop van lichtjes maken in je eigen achtertuin. Je kunt kiezen uit voorgestelde effecten in de app, maar een eigen ontwerp is ook altijd mogelijk. Maak je eigen lichtshow en ontvang gegarandeerd positieve reacties van buren en vrienden!