Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Maak het jezelf gemakkelijk met duurzaam wegwerpservies

Met duurzaam wegwerpservies maak je het jezelf net wat gemakkelijker tijdens de organisatie van een feestje. Of je nu een klein feestje organiseert of juist een groter feest met tientallen mensen, duurzaam wegwerpservies kan in veel gevallen erg handig zijn. Soms heb je überhaupt niet genoeg servies voor zoveel mensen, of je hebt gewoon geen zin in de afwas achteraf. En de organisatie van een feest moet natuurlijk wel leuk blijven. Met duurzaam wegwerpservies blijft dat het ook. Je hebt zelf het gemak en denkt daarbij ook nog aan het milieu. Want duurzaam wegwerpservies is op milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

 

Een ander onderdeel van feestjes is lekker eten

Dat servies wordt natuurlijk gebruikt omdat feestjes verbonden zijn met lekker eten. Eén van die lekkere dingen zijn cupcakes. Cupcakes worden steeds populairder en dat is natuurlijk ook niet gek. Het is een heel veelzijdige lekkernij die je zo zoet kan maken als je zelf wilt. Doordat er veel variatie mogelijk is bij het bakken van een cupcake, is het ook leuk als je daar dan bijpassende cupcake vormpjes bij kunt gebruiken. Bijvoorbeeld leuke roze cupcake vormpjes als er een meisje geboren is of mooie gouden vormpjes om iemands 50e verjaardag te vieren.

 

Je koopt alles op één adres

Ben je op zoek naar een adres waar je alles vindt voor je feest? Dan is Daily Style dé winkel die je zoekt. Naast wegwerpservies en leuke cupcake vormpjes, vind je hier nog veel meer benodigdheden voor een feestje. Bijvoorbeeld leuke versiering voor de feestlocatie. Of het nu om een verjaardag, bruiloft of babyshower gaat. Versiering, bedankjes en frisdrank, je vindt het hier allemaal. Daily Style heeft verschillende vestigingen in zowel Amsterdam als Almere. Maar woon je hier niet in de buurt en bestel je liever online? Via de website vind je gemakkelijk wat je zoekt en wordt je bestelling binnen uiterlijk 3 werkdagen thuisbezorgd.