Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Is er een andere oplossing dan een vaccin?

Het lijkt bijna een verboden vraag. Misschien klinkt het voor veel mensen als een ontkenning van de waarheid. Het is al heel lang duidelijk toch, dat we alleen Covid-19 kunnen verslaan met vaccinatie?

Is dat ook zo? Durf je nog wel andere mogelijkheden te verkennen? Of is dat een soort vloeken in de kerk? Hoe open ben je?

Stichting Corona Onderzoek

De wetenschap is er helemaal niet zo over uit als men zegt. Het is een feit dat er sprake van censuur. Een feit inderdaad. Op het moment dat er wetenschappers worden verguisd en ontslagen, vanwege een bredere kijk voor een oplossing is het toch duidelijk dat er censuur plaatsvindt.

Dit zorgt voor kokerkijken. Stichting Corona Onderzoek is onafhankelijk, heeft geen belangen (enkel waarheidsvinding) en wordt toch met argusogen bekeken.

Hoe terecht is dit eigenlijk? Nu het steeds meer de vraag is of je als gevaccineerde elke keer een boost moet krijgen, is het dan wel de beste oplossing? Hoe open ben je om hierop terug te komen? Of is dit een verboden onderwerp voor jou?

Alternatieven zoals ivermectine

Weet je zeker dat er geen andere weg is, dan de weg die ingeslagen is? Durf je hier volmondig ja op te zeggen? Als een andere oplossing is uitgesloten, ben je dan echt wel open? Er zijn namelijk steeds meer alternatieven die in de alternatieve media besproken worden.

Het is een vreemde gewaarwording. Goedkopere alternatieven waaraan geen verdienmodel is gekoppeld worden niet vertrouwd. Zelfs als er wetenschappers zijn die dit wel doen. Vaccins, waarvan men weet dat er schandalig over de rug van een ander geld wordt verdiend, wel. Hoe rijm je dat?

Wil jij dat alternatieven zoals ivermectine een kans krijgen? Kijk dan op de website van Stichting Corona Onderzoek, daar lees onder andere over ivermectine en hoe Stichting Corona Onderzoek dit middel een eerlijke kans wil geven.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/