Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Een echte traditie tijdens carnaval

Welke onderdelen zijn traditie tijdens carnaval?

De maand februari staat voor velen in het thema van carnaval. Tijdens carnaval kunnen een aantal producten echt niet ontbreken. Een kostuum kan niet ontbreken, maar ook carnavalskrakers en shotjes moeten de revue passeren. Maar wat dacht je van carnavalsmedailles? Carnavalsmedailles zijn een echte traditie tijdens de carnavalsperiode. Zorg er dus ook voor dat deze traditie niet verloren gaat. Je kunt deze medailles in verschillende webshops bestellen. Let er op dat je op tijd een bestelling plaatst, zodat ze op tijd geleverd worden en de traditie niet verloren gaat.

Carnavalsmedailles

Een carnavalsmedaille is een medaille die tijdens carnaval veel gebruikt wordt door allerlei carnavalsverenigingen. Je kunt deze in verschillende webshops bestellen, zoals bij Pinsandmore. Je hebt de keuze uit twee soorten medailles, waaronder een broche medaille en een luxe medaille. Een medaille met een broche is te bestellen vanaf 5 stuks en is leverbaar in 2 kleuren, waaronder in de kleuren antiek koper en antiek brass. De luxe variant is niet pas vanaf een minimale afname leverbaar, maar kan ook per stuk worden besteld. De carnavalsmedailles zijn leverbaar in het goud en in het zilver. Vertel, welke kleur heeft voorkeur?

Eventueel met eigen logo

Wist je dat het ook mogelijk is om een eigen logo op de medailles te drukken? Hierbij kun je onder andere denken aan het logo van de carnavalsvereniging, maar ook aan de vereniging van bijvoorbeeld Standaard wordt er een sportafbeelding op afgedrukt, maar je kunt dus ook het eigen logo er op laten drukken. Echter wordt hier in de meeste gevallen wel een meerprijs voor gerekend, dus houd daar rekening mee tijdens het plaatsen van een bestelling. Uiteraard duurt de levering van de carnavalsmedailles wat langer wanneer je het eigen logo er op wilt laten drukken.

Pinsandmore

Carnavalsmedailles of andere medailles bestellen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Pinsandmore. Dit bedrijf beschikt over een snelle levertijd en produceert de medailles geheel in eigen beheer. Vragen? Neem gerust contact op met een van de specialisten.

https://pinsandmore.nl/