Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Een bouwkundige keuring laten doen voor aankoop

Een goed bouwkundig rapport Haarlem is een goede keuze voor de aankoop van uw woning of bedrijfspand plaatsvindt. Deze kunt u bij vele vastgoedbedrijven aanvragen. Wij zijn een vastgoedbedrijf waar u daadwerkelijk op ervaren bouwkundigen kunt rekenen. Deze professionals inspecteren een gebouw volledig op eventuele gebreken. Zo staat u niet voor verrassing nadat de aankoop heeft plaatsgevonden. Blijkt het gebouw gebreken te hebben op een bouwkundig rapport Haarlem, dan kunt u altijd besluiten de woning of het bedrijfspand niet te kopen. Uiteraard wordt er na een keurig een officieel rapport opgesteld. Bovendien kunt u bij onze experts terecht voor nulmetingen en aankoopkeuringen aan.

Wat zijn de voordelen van een bouwkundig rapport?

Een bouwkundig rapport Haarlem heeft vele voordelen. Een keuring kan in diverse situaties worden aangevraagd. Ons vastgoedbedrijf merkt dat dit niet alleen een veelvoorkomende keuze is bij aankopen. Ook bij opgelopen schade bij bijvoorbeeld een storm wordt tegenwoordig regelmatig een keuring aangevraagd. Dit voorkomt dat de schadevergoeding wordt gedrukt door de verzekeraar. Zo krijgt u het geld waar u recht op hebt. Onze experts zullen namelijk voor een bouwkundig rapport Haarlem ten aller tijden onafhankelijk taxeren. Op deze manier heeft u een goed beeld van de daadwerkelijke schade. Dit geldt ook voor de aankoop van een woning of bedrijfspand. Dan controleert de professional het gebouw op mogelijke gebreken.

Andere keuringen

Een bouwkundig rapport Haarlem kunt u dus laten uitvoeren om verschillende redenen. Zo kunt u dit laten doen bij schade of een aankoop van een gebouw. Echter is er ook de mogelijkheid om een keuring te laten doen na een verbouwing. Als het werk dan gebreken heeft, kunt u de oplevering weigeren. Maar er zijn nog meerdere keuringen op de markt dan een bouwkundig rapport Haarlem. Zo is deze keuring ook verkrijg in een meeloopvariant en bij spoedgevallen. Een andere optie bij schade aan uw woning of bedrijfspand is een contra-expertise. Bij een oplevering met of zonder rapport krijgt u een algemene keuring van uw nieuwbouwwoning.