Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Bezoek Den Haag!

Den Haag staat internationaal bekend voor het Internationaal Strafhof. Er is echter zo veel meer te doen! We zetten hieronder een aantal zeer fijne attracties op een rijtje.

Ten eerste is Den Haag gelegen aan de Noordzee. Het is dus de perfecte bestemming om een dagje aan het strand door te brengen.          Het water is niet altijd optimaal om te zwemmen, maar een wandeling door de getijden en de rust en kalmte van de natuur zijn het zeker waard om met een taxi Den Haag te doorkruisten. Als je toch wat meer tussen de mensen wil zijn, is de Pier in Scheveningen een heel mooie optie!         

Ten tweede heeft Den Haag ook een heleboel zeer fijne restaurantjes en cafeetjes die je zeker moet bezoeken. Ga hiervoor naar het authentieke Zeeheldenkwartier, een wijk met een uniek karakter, waar het niet vol loopt van toeristen.

Bezienswaardigheden in Den Haag

Natuurlijk heeft een stad als Den Haag veel te bieden wanneer het aankomt op musea. Ga zo zeker langs bij het Mauritshuis, waar 500 jaar aan kunst en geschiedenis op jou liggen te wachten. Voor de autoliefhebbers is het Louwman museum een noodzakelijke attractie!  Ga zeker ook naar indrukwekkende Vredespaleis, waar zwaarste misdadigers uit de moderne geschiedenis terecht staan! Wanneer je ten slotte niet veel tijd hebt, is De houtzaagmolen de Salamander een optie. Deze molen uit 1777 toont een prachtige geschiedenis van de Nederlandse economie en vakmanschap.

Ook ideaal voor cityhopping

Het leuke aan Den Haag is dat het perfect mogelijk is om aan cityhopping te doen. Zo kan je een dagje naar de studentenstad Leiden en de geboorteplaats van een wereldberoemde kaas gaan ontdekken in Gouda. Als je liever de drukte opzoekt, dan is Rotterdam, als tweede grootste stad van Nederland voor jou de perfecte bestemming.

Geniet dus van een bruisend verblijf in dit prachtige hoekje van Nederland!

https://denhaagtax.nl/