Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Beleggingspanden aanbod via offmarket steeds populairder

Sons Real Estate is dé offmarket vastgoed partij die actief is als beleggingsmakelaar voor woningen die middels stille verkoop worden aangeboden. Werkelijk alle soorten beleggingspanden worden er te koop uitgezet bij de duizenden beleggers die zijn aangesloten als Sons Real Estate klant. Aan deze mensen en bedrijven worden de beleggingspanden gericht aangeboden, waardoor de verhuurde panden niet direct op Funda hoeft te worden geplaatst. In het openbaar is er een enorme concurrentie en komen de beste beleggers haast niet tussen de mogelijke bezichteraars. Beleggers kunnen daarnaast een huis niet zomaar op Funda zetten, al bestaat Funda Zakelijk natuurlijk wel. De massa aan beginnende investeerders zorgen er echter nog steeds voor dat u als belegger die uw woning wenst te verkopen, niet altijd aan de juiste investeerder wordt aangeboden.

Geen massa maar de beste match

En juist daarvoor is Sons Real Estate in het leven geroepen, want Sons Real Estate biedt uw pand eerst aan beleggers die de hoogste match hebben met de juiste kenmerken. Er wordt actief bijgehouden waar grotere investeerders naar zoeken, maar ook kleine beleggers komen in veelvoud voor op de klantenlijst van Sons Real Estate.

Beleggingspanden zijn erg geliefd

Het beleggen in vastgoed is iets wat erg populair is. Maar daardoor is er een enorme concurrentiestrijd, waardoor de grotere partijen niet actief zijn in de openbare vastgoed en woning markten. Door gespecialiseerde bedrijven in dienst te nemen, die de beleggers en investeerders op haar duimpje kent, profiteren woning eigenaren en verkopende beleggers.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Sons Real Estate en daar aanmelden:

  1. Voor een waardebepaling
  2. Om ook aan de klantenlijst te worden toegevoegd en automatisch panden op de mail te ontvangen
  3. Om aan te melden als investeringspartner
https://sonsrealestate.nl/beleggingspanden/