Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Begin de dag uitgerust met Schramm bedden

Een dag wordt een stuk waardevoller als u volledig uitgerust uw dagelijkse activiteiten doet. In een goed bed slapen helpt hierbij enorm. Bent u op zoek naar dergelijke bedden die u een optimale nachtrust bieden? Kies dan voor Schramm bedden bij Bergers Interieurs in Berkel en Rodenrijs. Deze interieurwinkel heeft een gevarieerd assortiment aan bedden van dit toplabel. Wanneer u voor een Schramm bed kiest, geniet u van optimale ondersteuning van de nek en rug tijdens het slapen. Dit is een groot voordeel, want het is moeilijk om controle te hebben op de slaaphouding. U zult bij een bed van dit merk direct merken dat u zich fitter voelt.

De ideale combi van prachtig design en ultiem slaapcomfort

Het unieke en ambachtelijke design van deze bedden valt direct op wanneer u de showroom van Bergers Interieurs binnenloopt. Dit kan dus niets anders zijn dan een mooie toevoeging aan het interieur van uw slaapkamer. Kortom, Schramm bedden bieden een ideale combinatie van maximaal slaapcomfort en een prachtige uitstraling. Ook het zogenaamde twee-matrassen-systeem maakt dit bed een waardevolle investering, dat in elk bed van deze producent in verwerkt. Eén keer een Schramm bed aanschaffen zorgt ervoor dat u op de zeer lange termijn met een goed gevoel opstaat en aan de dag begint. Overtuig uzelf in de showroom van Bergers Interieurs!

Een langdurige samenwerking met dit toplabel

Al 85 jaar heeft het topmerk Schramm zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedden met ultiem ligcomfort. Van die 85 jaar werkt Bergers Interieurs maar liefst 30 jaar samen met deze producent. Dit laat zien dat deze interieurwinkel altijd volledig up-to-date is gebleven op het gebied van de producten van Schramm. Kom langs in de showroom en laat u deskundig adviseren bij de keuze van uw nieuwe bed. Test deze zelf uit en bespreek de mogelijkheden met betrekking tot vormgeving in de stalenkamer. Hier leggen de medewerkers alle opties aan u voor.

https://bergers.nl/