Adviesportaal
Image default
Banen en opleidingen

Loopbaancoaching in Nijmegen helpt je om jouw kwaliteiten te herkennen

Op verschillende momenten in je carrière is het zinnig om een loopbaancoach in te schakelen. Wil je een volgende stap zetten, maar kom je er zelf niet helemaal aan uit welke kant je op wilt? Wil je misschien een meer leidinggevende functie proberen, maar weet je niet of het bij je past? Wil je van werkgever switchen, doorgroeien of meer werkplezier behalen in je huidige functie? Al deze vragen worden behandeld wanneer je loopbaancoaching in Nijmegen inschakelt. Ben je nog op zoek naar een bedrijf dat je hierbij kan helpen? Met ruim 25 jaar ervaring in het vak is MD-act de ideale partner hiervoor.

 

Maak de juiste keuzes in je loopbaan en kom in actie

Het goed oriënteren op je loopbaan is de moeite waard. Je baan beslaat een groot deel in je leven, dus zorg dat je er plezier in hebt! MD-act biedt een breed pakket aan diensten voor organisaties en hun medewerkers op het gebied van loopbaancoaching in Nijmegen. Met hun effectieve coaching en training zorgen zij voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast helpen ze je ook verder wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt rondom een burn-out en werkstress. De loopbaantrajecten die je bij hen volgt variëren in intensiteit en duur. Zo is het mogelijk om één tot drie loopbaanadviesgesprekken aan te vragen, maar ook voor een langdurig traject kun je bij hen terecht. Bij complexere vraagstukken zoals een re-integratie worden doorgaans zeven tot tien gesprekken gevoerd. Het is maar net waar jouw behoefte ligt en waar vraag naar is.

 

Begin met een vrijblijvend intakegesprek

Loopbaancoaching van MD-act in Nijmegen volgen komt met verschillende fantastische resultaten. Je krijgt zicht op jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt, een helder perspectief voor de toekomst, steun en hulp bij solliciteren en hulp bij het ontwikkelen van een goede elevator pitch. Zie je dit wel zitten? Start dan met het inplannen van een intakegesprek en leg de basis voor jouw loopbaanbegeleiding.

https://md-act.nl