Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Alles wat je moet weten over pop-up kerstbomen

De feestdagen staan weer om de hoek. Dat betekent dat je binnenkort ook weer je kerstboom gaat optuigen. Sommige mensen vinden dat vervelend om te doen, omdat het veel tijd kost. Daar is een oplossing voor bedacht namelijk: de pop-up kerstboom. In deze blog vertellen wij je alles over de pop-up kerstboom en waarom deze nu zo handig zijn. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder! 

Wat is een pop-up kerstboom?

Een pop up kerstboom is een kerstboom die hartstikke gemakkelijk is op te zetten. De pop up kerstbomen staan binnen een aantal minuten en de versiering hangt dan ook gelijk al in de boom. Met de pop-up kerstboom heb je dus nooit meer problemen met het opzetten van de kerstboom. Bij kerstverlichting.nl hebben ze de kerstbomen met verschillende soorten versiering. De kerstballen en kerstslingers in de boom, hebben verschillende kleuren. Neem nu een kijkje in ons grote assortiment aan pop-up kerstbomen.

Hoe zet je een pop-up kerstboom op?

De pop up kerstbomen van kerstverlichting.nl bevatten een standaard en is voorzien van decoratie. De kerstboom kan je als volgt opzetten:

  1. Zet het standaard klaar (bevat 3 delen)

  2. Zet het standaard in de buurt van een stopcontact

  3. Hang de boom aan de bovenkant van de meegestuurde standaard. Als je dit hebt gedaan, rolt de boom vanzelf uit.

  4. Steek de stekker in een stopcontact en jouw pop-up kerstboom is klaar voor de kerst!

Volg deze stappen en jouw pop-up kerstboom staat binnen enkele minuten klaar. De pop-up kerstbomen van kerstverlichting.nl is uniek en het is nog nergens anders te zien. Het is ook mogelijk om te rouleren met verschillende lichtstanden, met de meegestuurde schakelaar. Je kan de pop-up kerstboom natuurlijk altijd aanvullen met andere kerstverlichting van kerstverlichting.nl

Weinig opbergruimte? Geen probleem!

De pop-up kerstboom is een goede oplossing voor als je weinig opbergruimte hebt. Je kan de pop-up kerstboom gemakkelijk opruimen. De kerstversiering die in de kerstboom hangt kan je gewoon in de kerstboom laten zitten. Dit scheelt heel veel tijd en is ook nog eens heel erg makkelijk.

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstbomen/