Adviesportaal
Image default
Beauty en verzorging

Tips op maat voor de huid

Tips om de huid goed te verzorgen

Tips… op maat, De huid houdt door de kou en het voedsel in de wintermaanden meer afvalstoffen vast. In de zomer daar in tegen is de huid door de warmte en de zon , en het gebruik van zonproducten gevoeliger voor talgklieren die uit balans zijn. La cure peau nette is een ampullen kuur, die je als onderhoudt twee keer per jaar in het voorjaar en in het najaar kunt inzetten om de huid weer in balans te brengen. Het Resultaat: de poriën verkleinen, roodheid en overmatig glimmen verminderd, zelfs plekjes verdwijnen of verminderen. Gebruik 1 ampul La cure peau nette per dag gedurende 15 dagen. Een halve ampul zowel sòchtends als s`avonds op een goed gereinigde huid. Het kan plaatselijk als zowel over het gehele gelaat en/of hals aangebracht worden. Breng daarover heen sòchtend naar gelang de La crème du jour en sàvonds naar gelang de La crème du soir aan. Een perfecte huid in 15 dagen!

Biologische Anti-Aging nachtcreme

Bevat arganolie die een herstructurerende werking heeft, bevat hoge concentratie vitamine E en omega 3.Magnesium is een natuurlijke anti-stressmiddel, dat een remmend effect heeft op de spierspanning, die op de langere termijn de fijne lijntjes en rimpels veroorzaken. De perfecte creme om de dag relaxed mee te eindigen Hoe gebruik je het? Heel eenvoudig! Druk met 2 vingers op de dispenser van de creme . Wil je graag nog meeer werking, gebruik dan 1 van de 4 solution. Ook heel eenvoudig toe te voegen aan je creme.

Absolution cosmetics

Omdat we zoeken naar de juiste balans tussen gezonde en eco-bewuste leefstijl…. We zijn bezig met ons imago ,ons welzijn en bescherming van het milieu en worden daarom aangetrokken door biologische gecertificeerde producten, zonder daar teveel voor in te hoeven leveren. Spreek je dit ook aan? Dan zijn Absolution cosmetics producten absoluut iets voor jou! Luister naar jezelf, luister naar je huid! Je huid is uniek: zij weerspiegeld je emotie, je omgeving, je intimitit. Net als jezelf, veranderen de behoeften van je huid elke dag. Door te luisteren naar je huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.

 

https://byourselfshop.nl/