Adviesportaal
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon in Purmerend

Als schoonheidsspecialist van Salon Nº 83 weet ik als geen ander dat elke huid uniek is en specifieke behoeftes heeft. Een persoonlijke behandeling staat in onze schoonheidssalon in Purmerend dan ook centraal. De behandelingen variëren van gezichtsbehandelingen, bindweefselmassages, voedings- en vitaliteit consulten en verschillende huidbehandelingen (acne, rosacea, eczeem). Heb je last van een huidprobleem of wil je graag schoonheidsadvies hebben? Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne gaan wij samen voor het beste resultaat. Uiteraard kan je ook gewoon genieten van één van de relax massage. Wij staan voor je klaar!

Schoonheidsspecialiste in Purmerend Weidevenne

Natuurlijk huidverbetering staat centraal binnen schoonheidssalon Salon Nº 83. Iedereen wenst natuurlijk een stralende en gezonde huid. Helaas is dit bij veel mensen niet altijd het geval, waardoor een bezoek brengen aan een schoonheidsspecialiste zeker tot de opties behoort. Vervelende huidaandoeningen, zoals psoriasis, acne en rosacea, kunnen je onzeker maken en zorgen voor een negatief zelfbeeld. In de meeste gevallen zal de dokter je doorverwijzen naar een dermatoloog, wat vaak leidt tot een tijdelijke oplossing. Heb je last van een huidaandoening, wil je graag tips over huidverzorging of wil je meer informatie over één van onze behandelingen? Neem vrijblijvend contact op met dé schoonheidssalon in Purmerend!

Schoonheidssalon Salon Nº 83 Purmerend

Met een persoonlijke aanpak proberen wij je huid weer vitaal en gezond te maken. Dit kan betekenen dat je aanpassingen moet doen in je voeding of dat je een speciale bind- en spierweefsel massage moet ondergaan. Ideaal om huidveroudering tegen te gaan, huidproblemen te voorkomen en op te lossen en een beter en gezonder leven te leiden. Als schoonheidsspecialiste kijk ik verder dan puur en alleen huidverzorging. Als expert in vitaliteit kan er ook een begeleidingsplan opgesteld worden betreft het gebruik van voeding voor betere vitaliteit of cosmetica. In schoonheidssalon Salon Nº 83 werkt samen met een aantal bekende schoonheidsmerken, zoals Cellics en Vavin.

Gerelateerde artikelen

Amsterdam en faceliften

Je lichaam laten ontharen in Apeldoorn

Tanden trekken vroeger en nu