Adviesportaal
Image default
Woningen

De beste tips voor een woning zonder pollen en insecten

Wist je dat het heel gemakkelijk is om jouw woning niet alleen vrij te maken van pollen, maar ook van insecten? Tijdens de zomer zijn dit de belangrijkste factoren van irritatie: vliegen en muggen die door openstaande deuren en ramen je woning binnenkomen en ook de pollen die naar binnen waaien en zorgen voor hooikoorts. Maar er is een goede manier om dit te voorkomen: door de aanschaf van een hor.

Een moustiquaire hor is een voorwerp gemaakt van gaas die je voor een deur of raam kunt plaatsen. Door te kiezen voor zeer fijn gaas, ben je verzekerd van een goede bescherming tegen pollen. Wel kan frisse lucht goed naar binnen komen en is jouw huis altijd goed geventileerd. Maar je zult wel veel minder last hebben van hooikoorts. Horren maken het daarnaast ook voor insecten onmogelijk om binnen te komen.

Frisse lucht in je woning

Horren zijn, vooral voor de zomer, een echte must. Hiermee voorzie je jouw woning niet alleen van frisse lucht, maar ben je ook verzekerd van minder pollen en insecten in huis. Je kunt ervoor kiezen om een raamhor te plaatsen voor de ramen in je slaapkamer, maar ook voor een hordeur die je voor de buitendeur plaatst. Zo kun je de deuren en ramen open houden, zonder dat je bang hoeft te zijn voor vliegen of andere insecten in huis. Horren zijn een goede manier om je woning te ventileren tijdens de zomer: ze zijn dus een goed alternatief voor andere soorten ventilatiesystemen.

https://www.moustiquairesurmesure.be