Adviesportaal
Image default
Beauty en verzorging

Kapper Esmee Sawyer uit Den Haag

Een paar jaar geleden heeft goede Kapper Den Haag Esmee Sawyer besloten om haar eigen salon samen met een paar andere kappers die ook uit Den Haag komen. Van kleins af aan was ze altijd al bezig met de haren van haar vriendinnen en ook haar eigen haar. Hierdoor had ze al op vroege leeftijd door dat werken met haren iets was waar ze voor in de wieg gelegd was. Na een kappersopleiding te hebben gevolgd en ook nog eens vele jaren aan ervaring op te hebben gedaan als kapper had ze besloten om haar eigen zaak te openen.

Haar reis als professional

In de jaren dat ze ervaring op heeft gedaan als kapper heeft ze niet zomaar bij een willekeurige kapperszaak gewerkt. Om zoveel mogelijk te leren over het vak waar ze een passie voor heeft is de wereld rondgereisd om technieken te leren van allerlei kappers uit verschillende landen. Samen met de kappers van Toni & Guy is ze naar Malaga en Londen geweest en heeft ze haar reis afgesloten met 9 maanden in Australië. Hierdoor is ze als kapper erg gegroeid en is zeker iemand geworden waar jij je haar gerust aan toe kunt vertrouwen.

Kapperstechnieken van over de hele wereld

Wat hairstudio Esmee Sawyer zo uniek maakt zijn niet alleen de vaardigheden van Esmee Sawyer, maar het is de variatie in behandelingen die beschikbaar zijn. Door de wereld rond te reizen is ze naar Den Haag gekomen met vele verschillende technieken die geschikt zijn voor vele verschillende soorten haartypes. Van balayage (techniek om uitgroei te vertragen) tot aan micro haarpigmentatie (semipermanente haarverdikking methode), voor elk probleem wat jij met je haar hebt of simpelweg gewoon een kapsel van goede kwaliteit weet deze kapper den Haag jouw wensen te vervullen.