Adviesportaal
Image default
Auto’s en Motoren

Welke accessoires kun je krijgen voor je BMW?

Heb je een BMW en heeft deze accessoires die aan vervanging toe zijn? Dan moet je op zoek gaan naar een gerenommeerde en betrouwbare autozaak. Ga op zoek naar een BMW specialist die deze accessoires voor je kan installeren. Wat zijn nu precies de accessoires die je in je BMW auto kunt vervangen? Er zijn talloze soorten accessoires in een BMW auto die zeer veilig te vervangen zijn, vooral als deze beschadigd zijn. Deze onderdelen kun je zelf monteren als je een beetje handig bent, of met een BMW specialist. Voor alle veiligheidsdoeleinden moet je meestal een specialist kiezen. Op die manier kun je echt garanderen dat de installatie van je BMW accessoires correct gebeurt.

Matten sets

Een van de vele BMW onderdelen die je kunt vervangen, zijn de materialen voor het interieur van de autostoel. Mattensets zijn accessoires voor BMW auto’s, specifiek voor het interieur, die je kunt aanschaffen ter vervanging van je bestaande interieur accessoires. De soorten mattensets die je kunt aanschaffen die compatibel zijn met BMW auto’s zijn mattenset zwart velours E23, zwart velours E30, rubber E84 4-delig, rubber E46 4-delig, rubber E39 4-delig en rubber E60 4-delig. Voor een lichtere kleurstelling kun je gaan voor de mattenset beige velours E36 of beige velours E36 lang.

Wielen & Accessoires

Een belangrijk BMW auto onderdeel dat wellicht vaker moet worden vervangen dan andere, zijn de wielen en de bijbehorende accessoires. Wielen hebben hun eigen niche die ook behoorlijk groot is. Er zijn namelijk verschillende soorten wielmaten en velgen die je kunt aanschaffen om je BMW wielen en velgen te vervangen. Voorbeelden van velgen die je kunt aanschaffen zijn zomerset 16 inch, zomerset 16 inch mini, zomerset 17 inch, zomerset staal 16 inch, winterset 16 inch en nog veel meer. Zorg ervoor dat je de model compatibiliteit van deze wielen controleert. E90, E90 LCI, E91, E91 LCI, F30, F31 LCI en F36 zijn enkele van de vele modellen waar je op moet letten om er zeker van te zijn dat het door jou gekochte wiel compatibel is met je auto.

Interieuraccessoires

Naast de autostoel materialen kun je ook andere interieuraccessoires in je BMW auto installeren of vervangen. Autostoelhoezen, opvouwbare koffers, dubbele USB-laders, apparaat houders, voetsteunen en led-zaklampen zijn enkele van de vele accessoires die je in je BMW-auto kunt toevoegen voor meer gebruiksdoeleinden.