Adviesportaal
Image default
Auto’s en Motoren

Verkeersschool Michael in Tilburg

Ben jij op zoek naar een rijschool die rijles op maat geeft tegen een redelijke prijs? Dan ben jij bij verkeerschool Michael in Tilburg aan het juiste adres. Deze rijschool in Tilburg heeft een ruim aanbod qua lessenpakket en richt zich op kwaliteit. Zo weet je dat je aan het eind zeker bekwaam bent om achter het stuur te zitten. 

Verkeerschool Michael biedt vrijblijvend opleidingsadvies. Voor degene die bij het idee van achter het stuur gaan zitten nerveus wordt, is er een geruststelling. Wij hebben vaste instructeurs. Wanneer jij wordt opgehaald voor de rijles zie je dus elke keer hetzelfde gezicht. Dit heeft een kalmerend effect. Elke nieuwe rijles is dus geen kennismakingsles. 

De beste rijschool in Tilburg

Onze instructeurs zijn ook buiten werktijden beschikbaar. Gemakkelijk voor degene die het super druk heeft. Ook op zaterdagen kan er gelesd worden. Bij verkeerschool Michael schikken wij ons aan u en uw beschikbaarheid. 

Voor de studenten die denken dat het behalen van hun rijbewijs niet haalbaar is vanwege te hoge kosten, hebben wij de studentenkorting. Bij het aantonen van jouw studentenkaart heb jij recht op € 9.01 studentenkorting per les. 

Er zijn verschillende rijles pakketten om uit te kiezen. Zo kies je gemakkelijk het pakket dat bij jou past. Elke les duurt 60 minuten. Dit is dus onafhankelijk van welk pakket je kiest. Elke les wordt er nauwkeurig gewerkt aan alle skills die je nodig hebt om te slagen voor het examen. 

Voor elke student die een rijbewijs wil hebben geldt dat die eerst voor het theorie-examen moet slagen. Het examen wordt afgelegd bij het CBR en bestaat uit twee delen; gevaarherkenning en ook verkeersregels en inzicht. Het examen bestaat uit meerkeuzevragen en ja/nee vragen. Voor het onderdeel gevaarherkenning dien je 13 of meer vragen goed te hebben. Voor het onderdeel verkeersregels en inzicht dien je 35 of meer goed te hebben. 

Goedkoop je rijbewijs halen al student

Verkeerschool Michael biedt haar studenten een theoriecursus aan die het behalen van het theorie-examen een stuk makkelijker maakt. Je kan je inschrijven voor de theoriecursus van twee dagen. De cursus duurt van 08:30u tot 16:30u.de cursus wordt niet individueel, maar klassikaal gegeven. Zo ben je in staat ook van anderen te leren. Aan het eind van de cursus maak je een proefexamen. Wanneer je deze haalt ben je klaar voor het echte werk. Het slagingspercentage is maar liefst 90%. In het uiterste geval dat je het vanwege nervositeit toch niet haalt wordt jou eenmaal een gratis herexamen aangeboden. 

Ben jij benieuwd of verkeerschool Michael de juiste rijschool voor jou is? Kom daar snel achter door. De rijschool in Tilburg biedt har studenten een gratis proefles aan. Deze is heel erg makkelijk zelf door jou in te plannen. Maak een afspraak voor jouw gratis proefles bij verkeerschool Michael vandaag nog telefonisch of online.

https://www.vsmichael.nl/