Adviesportaal
Image default
Auto’s en Motoren

Privé auto leasen

Een prive auto leasen bij een bedrijf dat voordelig, vertrouwd en vakkundig is

Voordelig, vertrouwd en vakkundig, daar ben je van verzekerd als je een prive auto gaat leasen. Jouw persoonlijke mobiliteit is maximaal geregeld voor een overzichtelijk, aantrekkelijk en vast bedrag per maand. Via XLEasy kies je uit verschillende auto’s. Ze beschikken tevens over het Keurmerk Private Lease. Zo weet je dat je met een betrouwbare partij in zee gaat en dat je niet voor onverwachtse kosten komt te staan. En dat is wel zo fijn om te weten.

Profiteer van verschillende voordelen via XLEasy

Een prive auto leasen via XLEasy verzekerd je van verschillende voordelen. Ken jij ze al? Je kiest jouw ideale wagen, je hoeft niet langer te investeren in een eigen auto en het leasen is geschikt voor gezinnen, senioren, starters en werknemers. Je komt altijd direct in contact met het team en je geniet van 100% service. Dat is nog eens gemakkelijk geregeld! Gaat je voorkeur uit naar een grote stationwagen, een praktische stadsauto of een extra auto voor het gezin? Voor iedere wens is er meer dan genoeg keuze beschikbaar. Je hebt 14 dagen bedenktijd, betaalt geen borg en profiteert van een handige haal- en brengservice.

Een prive auto leasen voor een vast bedrag per maand

Een prive auto leasen via XLEasy is gemakkelijk geregeld. Je bent een vast bedrag per maand kwijt en je betaalt alleen de brandstof. Er is altijd hulp voor je, waar je dan ook bent. En wil je jouw huidige auto inruilen? Ook dat is uiteraard geen probleem. Jouw aanvraag regel je in vier stappen online vanaf je smartphone, tablet of achter je laptop. Wacht niet langer en stel vandaag nog jouw ideale auto samen via de website van XLEasy.