Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Pak je voordeel met de goedkoopste keukenboiler van dit moment

Spotgoedkope keukenboiler van Lemet, doe er je voordeel mee!

Ben je dringend op zoek naar een elektrische keukenboiler, maar komt het net even niet uit qua financien? Dan heb je mazzel! De Lemet close-in keukenboiler is tijdelijk nog scherper gespijst. Je kunt er namelijk op de website van elektrischeboiler.eu al eentje kopen voor 135,51 euro. 

Dat is nog eens slim inkopen. 

De elektrische boiler 10 liter Lemet Greenline (keukenboiler) is binnen de EU gemaakt met louter hoogwaardige materialen. 

Het verwarmingselement van 1500 Watt (ofterwijl; de magnesium anode) zorgt voor een supersnelle opwarmtijd. En de dikke isolatiewand van het allernieuwste polyurethane foam houdt het water langer warm. Zodat u veel geld kunt besparen als u bijvoorbeeld dag-nacht stroom heeft.

Bovendien heeft de elektrische boiler van Lemet een met titanium versterkte geëmailleerd glas gecoate binnenketel.

Bij de Lemet 10 liter elektrische keukenboiler is het mogelijk om zowel “coldfill” als “hotfill” aan te sluiten. Coldfill voor als de boiler op de koudwaterleiding wordt aangesloten en hotfill voor aansluiting op bijvoorbeeld de cv ketel.

Je hebt meteen warm water. In tegenstelling tot bijvoorbeeld je cv ketel waarbij je soms enige tijd moet wachten voordat het warme water uit de kraan komt. Dit kan je zomaar een besparing van 175 euro per jaar opleveren!

Deze keukenboiler is geschikt voor een wastafel. 

 

 

Maar Lemet maakt uiteraard ook grotere elektrische boilers en ze hebben verschillende modellen. Zo is er er een Lemet Greenline (dit is bovengenoemde elektrische boiler),
maar ook bijvoorbeeld een Lemet EcoWay. De Lemet Ecoway boilers zijn voorzien van een digitaal display en ECO functie. De computergestuurde boiler meet continue de beste tijd voor het wel of niet opwarmen van het water en kan je zelf 3 tijdsblokken programmeren waarin je kan aangeven of de boiler wel dan niet moet verwarmen. En zit er een anti-legionella functie op.

De elektrische boilers van Lemet zijn verkrijgbaar van 5 liter tot wel 2000 liter bij elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/