Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Haal de tropen naar jouw woonkamer!

Haal de tropen naar jouw woonkamer!

Als je een palmboom ziet krijg je dan ook altijd een vakantiegevoel? Wij wel! Palmbomen zijn dan ook geweldige planten. Ze kunnen helaas niet in de woonkamer staan, en ook buiten in Nederland kan het lastig worden om ze goed te houden! Gelukkig zijn er andere soorten palmen die geweldig staan bij jou in de woonkamer en die gewoon overleven met Nederlandse temperaturen. Wil je weten welke palm perfect bij jou in de woonkamer gaat staan? Lees deze blog dan eens door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

De perfecte plek voor een kentia palm

Voordat je een palm aanschaft is het handig om te weten hoe je de kentia palm moet verzorgen, een kentia palm is namelijk niet de meest makkelijkste plant, daarnaast heeft elke plant een andere verzorging nodig, dus als je al een paar planten thuis hebt heb je al een beetje de verzorging tussen de vingers. Gelukkig zijn het niet veel handelingen, waardoor je het verzorgen snel onder de knie hebt. Aan de bladeren van de plant kan je vaak zien of de plant water nodig heeft, als de bladeren hangen dan is de plant niet blij. En is het tijd om de plant water te geven. Als de bladeren van je plant geel kleuren betekent het dat je de plant te veel water hebt gegeven, wacht dan nog even een tijdje met water geven. Voel na een tijdje of de aarde droog is, en als dit het geval is kan je het water geven weer opbouwen. Dit geldt natuurlijk voor elke plant, en dus ook een bananenplant. Maar zet de banenplant niet in direct zonlicht de bladeren worden zeer snel bruin en er komen dan geen nieuwe bladeren meer.

 

Een kentia palm aanschaffen bij Fleurdirect

Wil je meer weten over de verzorging van een kentia palm? Of wil je weten waar je de plant kan kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Hier staan kentia palmen met uitgebreide beschrijving te koop! Als je nog een vraag hebt, stel die dan gerust aan een van de experts!

 

https://www.adviesportal.nl/