Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

adverteren op amazon

Er zijn veel manieren waarop je als bedrijf winst kan maken. Voor ieder bedrijf werkt de ene strategie weer beter dan bij het andere bedrijf. Zo behouden we de diversiteit. Toch is het belangrijk om als ondernemer te erkennen dat we nu nou eenmaal in een digitaal tijdperk leven. Zeker nu de corona pandemie onze fysieke bewegingen beperkt, ligt de online wereld juist voor ons open. Daar kan je als ondernemer gebruik van maken. Dat kan je doen door linkbuilding in te zetten, maar je kan ook gebruik maken van het internet door in te spelen op wat mensen graag doen: spullen kopen. En waar doen mensen dat? Op grote webshops als bol.com en amazon natuurlijk!

 

Het ligt voor de hand om jouw producten te gaan verkopen op deze grote webshops, maar je kan ze ook op een andere manier gebruiken. Waar heb ik het dan over? Over het adverteren op amazon natuurlijk! Dat is een heel goede manier om reclame te maken, naamsbekendheid te vergroten en aandacht voor jouw product of service te vragen. Dagelijks bezoeken heel veel mensen deze grote websites, dus adverteren op bol.com of amazon heeft veelal een positieve impact op jouw omzet.

 

Lijkt het jou wel wat, adverteren op bol? Dan zijn wij van Economy jou graag van dienst! Ons online marketing bureau is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om hun omzet te vergroten. Dat doen we door ons te richten op de online kant van marketing, en daar zijn advertenties op grote webshops natuurlijk onderdeel van! Als jij graag wil adverteren op amazon of op bol.com, dan kunnen wij jou ondersteunen in het opstellen van een feedmarketing executie plan: hoe we het gaan aanpakken. Ook kunnen we jou ondersteunen in het verbeteren van jouw huidige feed en daarnaast kunnen we de advertenties ook beheren.  Bij ons ben je in goede handen, kies voor Economy!

https://www.economy.nl/