Adviesportaal
Image default
ZZP

Werken in de zorg? Bekijk de zorgvacatures op HappyNurse

Haal jij voldoening uit het helpen en verzorgen van patienten? Kijk dan op HappyNurse voor de leukste zorgvacatures bij jou in de buurt. HappyNurse is een van de grootste Nederlandse zorguitzendbureau’s en heeft meer dan 300 zorgvacatures door heel Nederland. Van helpende tot en met verpleegkundigen. Ook wanneer je niet direct met patienten wilt gaan werken, kun je ook zoeken naar bijvoorbeeld administratieve functies. En het mooie van HappyNurse is, is dat er volop groei- en ontwikkelmogelijkheden zijn. Zo kun je naast je baan ook nog (soms gratis) opleidingen volgen waardoor je jouw werk nog beter kunt doen. 

Happy Nurse. Happy Patient

Jij vindt dat zorg altijd beter kan. Logisch, want daarvoor heb je met passie voor de zorgsector gekozen. Goede zorg kan eigenlijk nooit goed genoeg zijn. Daarom begint goede zorg bij jezelf… en bij HappyNurse. Bekijk alle zorgvacatures op HappyNurse.nl en ga binnenkort aan de slag als gespecialiseerd verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende IG en verzorgende. Op de website vind je tal van zorgvacatures door heel het land en op elk gewenst niveau. Jij maakt de zorg beter. Dus Happy Nurse. Happy Patient.

Honderden zorgvacatures

Op de website van HappyNurse vind je meer dan 300 vacatures in de zorg. Uiteenlopend van wijkverpleegkundige tot aan werken met gehandicapten. En voor elk opleidingsniveau. Bekijk het aanbod en wellicht vind je jouw nieuwe uitdaging in enkele klikken want zoeken naar een nieuwe vacature is heel gemakkelijk. Het aanbod van zorgvacatures is verdeeld naar zorgsector en regio. Zo kun je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan in de zorg en waarschijnlijk nog dicht bij huis ook. Gebruik filters om heel gericht te zoeken op opleidingsniveau, sector of regio. Werk je het liefst 16 uur? Filter dan op het aantal uren. Ook zijn vacatures op opleidingsniveau te selecteren. Een nieuwe baan zoeken in de zorg is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Liever zelfstandig? Word zorgondernemer of ZZP’er

Kies je ervoor om als zelfstandige aan de slag te gaan in de zorg? Ook hiervoor biedt HappyNurse volop mogelijkheden. Naast zorgvacatures kun je ook werken als ZZP-er en zelfs als zorgondernemer. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zonder dat je zorgen hoeft te maken over inkomen. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou de mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Kies de zorgsector die bij jou past

Alle zorgvacatures zijn verdeeld naar zorgsector. Werk je graag in de curatieve zorg, gehandicaptenzorg werken? Of werk je graag met ouderen? Met meer dan 300 zorgvacatures staat jouw nieuwe job er waarschijnlijk gewoon tussen. Ga je aan de slag? Dan werk je voor HappyNurse. Dit betekent dat salaris en alle overige zaken waar je mee te maken krijgt als werknemer voor je worden geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

https://happynurse.nl