Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorkom inbraken en voorzie uw bedrijfswagen van goede beveiliging

Wanneer u ondernemer bent en over een eigen wagenpark beschikt, bent u vanzelfsprekend erg zuinig op uw auto’s. Afhankelijk van de branche waarin u actief bent, heeft u wellicht over dure onderdelen, apparaten of andere toepassingen in de wagens liggen. Daarom is het wel zo slim om uw bedrijfswagen van goede beveiliging te voorzien. Hiervoor kunt u het best een expert op het gebied van beveiliging inschakelen, zoals Van Wijk Groep uit Leerdam, in de buurt van Utrecht. Zij hebben diverse beveiligingssystemen die geschikt zijn voor auto’s. Bescherm de waardevolle bezittingen van uw bedrijf en kies voor betrouwbare beveiliging van uw bedrijfswagens, het zal u een hoop zorgen besparen!

Gebruiksvriendelijke toepassingen voor uw bedrijfswagen

Van Wijk Groep beschikt over een uitgebreid assortiment van producten waarmee zij de beveiliging van voertuigen verbeteren. Op hun R&D-afdeling ontwikkelen zij zelf moderne en gebruiksvriendelijke toepassingen die auto’s moeten beschermen tegen inbraak. Verder werken zij ook samen met derde partijen die experts zijn op het gebied van beveiliging. Uiteraard worden deze systemen eerst uitvoerig getest voordat ze in de praktijk worden gebruikt. Vooral doorlock systems behoren tot hun specialiteiten. Via bijvoorbeeld centrales, grendels en andere doorlockproducten beschikt uw bedrijfswagen over de juiste beveiliging en zijn uw bezittingen beschermd tegen diefstal.

Informeer naar de mogelijkheden

Inbrekers worden steeds slimmer en verzinnen steeds meer geavanceerde methoden om iets te stelen. Daarom blijven de experts van Van Wijk Groep ook continu bezig met het innoveren van hun producten. Zo bent u dus te allen tijde verzekerd van moderne oplossingen voor uw wagenpark. Wanneer u uw bedrijfswagen van beveiliging voorziet van deze specialist, weet u zich verzekerd van de beste kwaliteit. Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Breng dan eens een bezoek aan hun vestiging in Leerdam, nabij Utrecht. Indien u nog vragen heeft over hun producten of diensten, kunt u ook gebruikmaken van de contactmogelijkheden op hun website.

 

https://vanwijkgroep.com/