Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen voor uw pand

Wanneer u beschikt over een pand voor uw bedrijf of voor uzelf als particulier, is het belangrijk dat dit pand in goede staat is. Het is niet altijd haalbaar om dit zelf bij te houden en daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen. Keurhuis Nederland is een specialist in het uitvoeren van inspecties voor vastgoed. Dit deskundige bedrijf komt bij u langs, inspecteert uw pand en stelt een meerjarenonderhoudsplanning op. Met deze planning weet u precies wanneer uw pand onderhoud of renovatiewerk nodig heeft.

Zorg voor een goede staat van uw pand

Keurhuis Nederland stelt voor verschillende bedrijven een meerjarenonderhoudsplanning op, zoals scholen, woningcorporaties, VvE’s en particulieren. De planning toont aan wat de technische- en bouwkundige staat is van uw pand en wat de conditie is van verschillende elementen. De planning wordt gemaakt voor ongeveer 10 tot 25 jaar en is een richtlijn. Het plan dient wel elke 4 jaar te worden aangepast met een meerjarenbegroting. Zo weet u zeker dat de planning up to date is en uw pand in goede staat blijft. Door de meerjarenonderhoudsplanning van Keurhuis Nederland weet u niet alleen wat de huidige staat is van uw pand, maar ook wat u in de toekomst kunt verwachten. Zo kunt u hier rekening mee houden voor bijvoorbeeld het plannen van groot onderhoud of het maken van financiële investeringen.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Nadat de meerjarenonderhoudsplanning is opgesteld wordt u door dit bedrijf verder begeleid. Zo krijgt u eerlijk en deskundig advies en helpen ze u bij de vervolgstappen. Alleen wanneer er echt onderhoud nodig is, wordt dit geadviseerd. Het kan namelijk ook voorkomen dat uw pand alleen een nieuwe verflaag nodig heeft of een goede reiniging vergt. Wilt u weten hoeveel een onderhoudsplanning gaat kosten? Vraag dan een offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Keurhuis Nederland.

https://www.keurhuisnederland.nl/home-khnl

Gerelateerde artikelen

De meest gemaakte verzendfouten die je als webshop kan voorkomen bij zakelijk pakket versturen

Wat betekent zingeving in de zorg voor mijn organisatie?

Gemakkelijk een private label opzetten met professionele hulp