Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een uniek groepsverblijf midden in de natuur van Noord-Brabant

De accommodaties in Noord-Brabant bieden een adembenemend uitzicht op de mooie natuur van De Maashorst. De wandelroutes lopen verspreid door het natuurgebied van 3500 hectare groot. Als een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant is het namelijk belangrijk om ook inspiratie op te doen in de buitenlucht. Tijdens een groepsverblijf bij De Buitenhorst in Noord-Brabant bepaalt u zelf wat u inspireert. Dankzij een wandeling tijdens de lunch of voor een brainstormsessie heeft u de ruimte om uw gedachten ‘door te blazen’ en fris deel te nemen aan de activiteiten. Onderneem een sportieve activiteit en krijg weer energie. Het is allemaal mogelijk in De Maashorst.

Beschikbare accommodaties voor grote groepen

De luxe accommodaties van De Buitenhorst zijn perfect voor een groepsverblijf in de natuur van Noord-Brabant. Wilt u graag een groepsverblijf in Noord-Brabant regelen voor een grote(re) groep? Dan is het mogelijk om de verschillende accommodaties met elkaar te combineren. Er zijn drie verschillende accommodaties beschikbaar:

  • De Bonte Koe voor 26 personen
  • De Ontginning voor 24 personen
  • De Bosrand voor 17 personen

De faciliteiten van deze bijzondere vergaderlocaties

Als u met een groep bij De Buitenhorst verblijft dan heeft u de mogelijkheid om zelf te koken en af te wassen. Het is echter ook mogelijk om u volledig te ontspannen en maaltijden te laten bereiden. Wat uw wensen ook zijn, u richt uw groepsverblijf in Noord-Brabant helemaal zelf in.

Reserveer bij een van de meest bijzondere vergaderlocaties

De bijzondere vergaderlocaties in De Maashorst zijn voorzien van alle gemakken en faciliteiten. Alle audiovisuele middelen en draadloos internet zitten bij de prijs inbegrepen, zodat u zich volledig focust op de taak die u wacht. Bovendien is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten die buiten het groepsverblijf liggen, zoals op het Brabantse platteland. Ontdek alle mogelijkheden op de website van de Buitenhorst en reserveer uw verblijf eenvoudig.