Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Biedt uw cliënten de beste behandeling aan op het gebied van body contouring

Heeft u een schoonheidssalon en bent u continu op zoek naar nieuwe behandelingen om uw cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn? Dan is het belangrijk om kwalitatieve apparatuur in huis te hebben. Berg Care is de perfecte partner voor u. Dankzij de innovatieve apparatuur, uitgebreide kennisoverdracht en diepgaande trainingen weet u zeker dat u behandelingen zoals body contouring op de juiste wijze uitvoert. Iedere cliënt verdient namelijk de best mogelijke behandelingen om het beoogde resultaat te behalen. In de afgelopen jaren is body contouring steeds populairder geworden. Maar wat is het eigenlijk?

De feiten en fabels op het gebied van body contouring

Body contouring is een niet-chirurgische manier om vetcellen op een natuurlijke wijze af te laten breken. Veel mensen zien body contouring als een snelle manier om plaatselijk af te vallen. Hoewel body contouring wel zorgt voor meer silhouetvorming en wellicht verstrakking van de contouren, valt de cliënt er niet direct mee af. Het is belangrijk dat u dit goed overlegt met de cliënt. Gelukkig kan de Eximia HR77 van Berg Care wel veel meer! De vijf exclusieve technologieën in het systeem zijn goed voor het uitvoeren van maar liefst zeven behandelingen. De Eximia HR77 is te gebruiken voor:

  • Remodelatie van de lichaamscontouren
  • Zowel gezichts- als gelaatsbehandelingen
  • Zichtbaar verbeterde huidstructuur
  • Stimulatie van het natuurlijk lichaamsmetabolisme

Verzeker uzelf van een gecertificeerd advies

Heeft u vragen over body contouring of wilt u weten welk apparaat van Berg Care het beste bij uw dienstverlening past? Het gecertificeerde serviceteam staat voor u klaar en beantwoord graag al uw vragen. Het is zelfs mogelijk om een training voor uzelf en/of uw personeel aan te vragen, zodat u zeker weet dat de body contouring op de juiste manier wordt uitgevoerd. Op de website staan verschillende contactmogelijkheden, waaronder het telefoonnummer en het contactformulier dat u in kunt vullen.  

https://bergcare.com/