Adviesportaal
Image default
Woning en Tuin

Huis te koop Venlo: er zijn heel veel belangstellenden

Huis te koop Venlo. Gelukkig gaat het hier om een groot en ruim filiaal van de gele Jumbo. Er zijn zeker kassa’s genoeg zodat er flink gepiept kan worden. Ik heb wel eens stiekem gedacht zou je daar nou niet gek van worden? De hele lange dag dat ééntonige gepiep aan je kop. Zo te zien hebben de meisjes en de vrouwen aan de kassa daar absoluut geen last van. Ze doen hun werk goed en met een glimlach op hun gezicht. Huis te koop Venlo.

 

Bepaalde wijken in Venlo zijn zeer gewild

Huis te koop Venlo. Waarom zijn er eigenlijk zo weinig mannen en jongens die achter de kassa zitten? Ik zou het echt niet weten. In het verleden heb ik aan een vrouw, die achter de kassa zat de vraag gesteld waarom er zo weinig jongens en mannen achter de kassa zitten. Het antwoord was kort en krachtig en verbluffend simpel. Vrouwen kunnen dit werk veel beter dan mannen. De klant die voor Mia van de Bal – van de Bol staat is al een heel eind op weg, zo is het. Huis te koop Venlo.

 

Is dat mooie huis aan de Bosweg nog te koop?

Huis te koop Venlo. De vrouw is al een heel eind op scheut met het op de band plaatsen van de gekochte artikelen. Dan zoals altijd een paar vaste vragen. Hebt u een Jumbo extra pas? Wilt u andere zegeltjes? Deze klant rekent af, we zeggen niet hoe want dat gaat niemand wat aan. En dan is het eindelijk zo ver Mia van de Bal – van de Bol heeft met haar vier zeer volle karren de kassa bereikt. De trein van vier wagons heeft het station bereikt. Huis te koop Venlo.