Adviesportaal
Image default
Winkelen

Voordelen van LED-paneel verlichting voor commerciële bedrijven

Voor commerciële gebouwen of werkplaatsen zijn paneellampen veelvoorkomende verlichtingsarmaturen in plafonds. In tegenstelling tot individuele gloeilampen hebben paneellampen een combinatie van lampen voor een gelijkmatige lichtverdeling. Als het tijd is voor nieuwe of verbeterde paneel verlichting voor uw bedrijf, is het raadzaam om LED-paneel verlichting te gebruiken en LEDpaneelgroothandel te kopen. Lees verder om te ontdekken waarom leds een gunstige keuze zijn voor op de werkvloer.

Uitstekende licht kwaliteit

Ten eerste vermindert LED-paneelverlichting de fysieke en mentale bijwerkingen van TL-verlichting vanwege de uitzonderlijke licht kwaliteit. LED’s zorgen voor een evenwichtige, gelijkmatige lichtverdeling door de hele ruimte of aangewezen ruimte. Het belangrijkste is dat LED’s voor alle verlichtingsoplossingen ook veilig zijn. In vergelijking met gloeilampen is UV-verlichting van LED-lampen onschadelijk. Bovendien zullen LED-lampen minder warmte afgeven en geen kwik bevatten. Bovenal zullen werknemers zich productiever, minder gestrest en veiliger voelen met nieuwe LED-licht panelen.

Langdurig en duurzaam

Naast het besparen van geld, is een van de beste aspecten van het installeren van LED-licht panelen de langere levensduur van LED-lampen. Er zal minder onderhoud en zorgen zijn met LED-licht panelen, aangezien ze een geschatte levensduur van 100.000 uur hebben. Vergeleken met andere, minder efficiënte gloeilampen, gaan leds 100 keer langer mee dan gloeilampen en ongeveer 12 keer langer dan compacte fluorescerende verlichtingsoplossingen. Daarom hebben LED’s minder lumen afschrijving. Daarom zal het licht kwaliteit over een langere periode afnemen, in plaats van abrupt niet te werken zoals andere gloeilampen.

Slimmere verlichtingsoplossing met LED-paneelverlichting

Neem ten slotte de controle over de sfeer op uw werkplek door de verlichting indien nodig aan te passen. Moet u het licht aanpassen op basis van verschillende instellingen of gebieden op uw werkplek? LED’s kunnen slimme technologie bevatten om de helderheid en getimed gebruik te regelen. Dim de verlichting indien nodig met draadloze bediening. Bespaar nog meer geld door te plannen wanneer de lichten moeten gaan branden en hoe helder ze moeten zijn op elk moment van de dag. Door verstelbare LED-paneel verlichting te bieden, kunt u uw medewerkers laten zien dat hun werkruimte en gezondheid ertoe doet. Gelukkig zal de concentratie meer gericht zijn op de taak die voorhanden is, en niet op de ogen.