Adviesportaal
Image default
Vervoer en transport

Volledig elektrische verkoop topper

De overstap naar elektrisch rijden verandert onze manier van denken en laat nieuwe gewoonten ontstaan. Een kleinere, goedkopere batterij met een grote laadcapaciteit is sneller en vaker volgeladen, in tegenstelling tot zware, dure batterijen – waarvan de totale actieradius slechts zelden volledig wordt benut. Dit proces – en daarmee ook de transitie – wordt vergemakkelijkt door de uitbreiding van het laadnetwerk (met name in de buurt van snelwegen)

Citroën ë‑C4: Perfect voor de lange ritten
De ë‑C4 is zodanig ontworpen dat zowel de dagelijkse ritten als lange reizen gemakkelijker worden: niet alleen worden korte dagelijkse ritten praktischer, de ë‑C4 heeft ook alles in huis om ook op langere afstanden volledige gemoedsrust te bieden:

  • Een kleinere omvang van de batterij, wat minder gewicht betekent en resulteert in een lager verbruik
  • Geoptimaliseerde laadtijden dankzij 100 kW snelladen met gelijkstroom
  • Verbeterd stroomverbruik dankzij innovaties op het gebied van warmtepompen, de toevoeging van een hygrometrische sensor en een geoptimaliseerd transmissiesysteem.

De Citroën ë-C4 zet de vorig jaar ingezette verkoopspurt onverminderd voort. De eigenzinnige, volledig elektrische cross-over van Citroën was in de eerste maand van het nieuwe jaar zelfs de bestverkochte auto in het BEV C-segment en houdt die positie tot op dit moment vast. De ë-C4 is momenteel zelfs de bestverkopende Citroën in Nederland (en Frankrijk).

Met 108 registraties in januari noteerde de 100% elektrische Citroën een top-10 notering in de ranglijst van bestverkochte BEV’s en kwam in die maand op een gelijke positie met de veel hoger gepositioneerde Audi Q4. In het BEV C-segment eindigde de ë-C4 zelfs als koploper boven de Nissan LEAF met 68 registraties. 

Populaire Europese Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Europese merken om te leasen:

 De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden. 

Wil je als particulier een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze. Wij omschrijven ‘leasen’ ook wel als een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten van een auto zonder de lasten.

Wil jij graag een elektrische auto leasen zakelijk? Dat is geen slecht idee en er kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heb jij een eigen bedrijf en moet jij regelmatig klanten bezoeken. Dan moet je uiteraard goed voor de dag komen. In onze Westerse samenleving is de auto immers een statussymbool. Een elektrische auto wordt als luxueus gezien. Bovendien laat je daarmee weten dat je duurzaam leeft en veel klanten waarderen dit ook. Uiteraard kent een elektrische auto leasen zakelijk nog veel meer fijne voordelen. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in. 

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.