Adviesportaal
Image default
Verbouwen

Geniet van een warme douche zonder hoge kosten

Geniet van een warme douche zonder hoge kosten met de Ariston Velis elektrische boiler.

Kunt u ook zo genieten van een weldadige warme douche?

Jammer dat de kosten zo hoog zijn. Behalve als u kiest voor een elektrische boiler van Ariston Velis. Deze elektrische boilers hebben een energielabel B en zijn zeer voordelig in aanschaf. Als u de douchekop ook nog zou vervangen door een eco douchekop, zit u helemaal goed. 

Aristide Merloni heeft de Ariston Thermo Group in 1930 opgericht in Italië en is inmiddels een van de grootste producenten van elektrische boilers in Europa.
De Ariston Velis EVO is heeft ook nog eens een mooi design met een diepte van slechts 27,5cm en kan gewoon in het zicht gehangen worden. Dankzij de slimme controller kunt u tot wel 60% besparen.

De elektrische boilers van Ariston zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

De elektrische boilers kunt u instellen op de ECO stand, wat inhoud dat de boiler zelf gedurende een week het waterverbruik zal bijhouden en zal zichzelf vervolgens op de ECO stand zetten. Door deze informatie te verzamelen zal u er een behoorlijke energiebesparing aan over houden. Dat is nog eens een warm gevoel.

 

 

DE elektrische boilers van Ariston Velis is voorzien van 2 binnenketels, hierdoor is er minder mening van koud water waardoor er minder opgewarmd hoeft te worden.

Doordat het opgenomen vermogen van de Ariston Velis slechts 1500 Watt is is de elektrische boiler van Ariston ook perfect voor bijvoordbeeld op de camping.

De elektrische boilers van Ariston hebben allen een met titanium versterkte geëmailleerd glas gecoate binnenketel, super sterk en duurzaam dus!
Bovendien zijn de elektrische boilers van Ariston Velis geïsoleerd met het nieuwste soort polyuerthaarschuim wat er voor zorgt dat het water lekker lang warm blijft.

Alles bijelkaar kunnen we zeggen, dat als u toch van plan bent om een nieuwe elektrische boiler aan te schaffen, u aan het goede adres bent bij elektrischeboiler.eu voor de energiezuinige en voordelige boilers van Ariston Velis, maar zij verkopen ook andere merken elektrsche boilers.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Gerelateerde artikelen

4 tips voor het kiezen van het beste bouwbedrijf

Meer over Velux dakraam prijzen

Robuuste lamp is een uniek merk dat de artistieke visie van de ontwerper laat zien