Adviesportaal
Image default
Verbouwen

3 belangrijke aandachtspunten bij opslag van inboedel in de regio Roosendaal

Je spullen opslaan bij een externe opslag in het geval van een verbouwing of verhuizing. Klinkt eenvoudig genoeg toch? Toch zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Het gaat immers om spullen die niet alleen een geldelijke maar vaak ook een emotionele waarde hebben. En die wil je met zorg behandelen! Daarom in dit artikel drie belangrijke aandachtspunten voor een opslaglocatie in de regio Roosendaal.

Hoe is de opslaglocatie ingericht?

Allereerst ga je natuurlijk zelf altijd de opslaglocatie in Roosendaal inspecteren. Is er een verwarming aanwezig zodat je spullen beschermd zijn tegen de kou? En staat die verwarming dan zo opgesteld dat je ook niet het risico loopt dat meubels juist door de warmte krom trekken? Is de locatie goed beveiligd en heb je zelf altijd toegang wanneer je dat wilt? Staan je spullen droog? Is de ruimte schoon? Allemaal vragen die reden zijn om zelf langs te gaan en de locatie van dichtbij te bekijken.

Wat ga je betalen en wat krijg je daarvoor?

Daarna is de prijs natuurlijk belangrijk. Opslag in Etten-Leur kan bijvoorbeeld goedkoper zijn dan een locatie in Breda en gezien de locatie langs de snelweg is de opslag nog steeds makkelijk bereikbaar. En denk ook na wat je verder krijgt vanuit het bedrijf dat je hiervoor inhuurt. Moet je je inboedel zelf verhuizen of komen ze de spullen ophalen? En hoe zit dat met inpakken? Worden je spullen daarna ook weer netjes teruggebracht? Vraag dit specifiek na bij een verhuisbedrijf.

Welke extra diensten zijn er mogelijk bij het verhuisbedrijf?

Verhuisbedrijven bieden vaak verschillende extra diensten waar je, vaak tegen een kleine meerprijs gebruik van kunt maken. Van het aanleveren van inpakmaterialen tot alternatieve opslag in Bergen op Zoom of een andere locatie in de regio. Zelf een professionele in- en uitpakservice behoort vaak tot de mogelijkheden. Kies zelf hoeveel je van je verhuizing en de opslag van je spullen wilt uitbesteden.