Adviesportaal
Image default
Vakantie

Naar de camping in Frankrijk

Sommige dingen zullen altijd hetzelfde blijven. De populariteit van Frankrijk als vakantieland is zo’n constante. Hele volksstammen zijn opgegroeid met kampeervakanties in Frankrijk. En die traditie houden wij Nederlanders graag in ere.

Wij zijn dol op de camping in Frankrijk. De overweldigende landschappen, de sprankelende wijnen, de romantische dorpjes. Maar ook de veelzijdigheid van Frankrijk als vakantieland. Van de kliffen van Cap Fréhel in Bretagne, de Abdij van Mt. Saint Michel in Normandie , de kastelen langs de Loire en de prachtige heuvellandschappen van de Vogezen. In Frankrijk kun je alle kanten op. En de camping is de perfecte uitvalsbasis.

Kamperen? Wij willen luxe!

Blijft dan alles hetzelfde? Nee! Want de tijd is voorbij dat we met wankelende tenten zuidwaarts trokken, om vervolgens smerige kant en klaarmaaltijden te “koken” op een wankel gaz-stelletje. Om over de waardeloze luchtbedden maar te zwijgen. Nee, tegenwoordig willen we toch wel wat beters. We willen luxe en weelde. We willen genieten van het buitenleven, zonder het comfort van thuis te moeten opgeven.

Daarom is de opkomst van glamping zo’n geweldige ontwikkeling. Tegenwoordig boek je een luxe kampeerverblijf op een camping in Frankrijk en hoef je helemaal geen moeite meer te doen. Je safaritent, lodge of huisje staat volledig voor je klaar bij aankomst. Zo begint je vakantie niet met stress (“Scháááát, waar zijn de haringen”), maar met pure ontspanning.

Boek direct je camping in Frankrijk

Wij vinden dat het boeken van je vakantie net zo ontspannen moet zijn als de vakantie zelf. Daarom hebben we op www.glampings.nl de beste campings in Frankrijk handig voor je gerangschikt. Zoek de camping die aan jouw eisen voldoet en boek je verblijf met een paar eenvoudige muisklikken. Je boekt direct bij de aanbieder en weet dus precies waar je aan toe ben. Het zorgeloze begint dus al ver voor je eerste vakantiedag op de camping in Frankrijk.