Adviesportaal
Image default
Tuin en buitenleven

6 manieren om uw kerstfeest in stijl te vieren

Kerstmis draait om quality time doorbrengen met je geliefden en geven aan anderen in nood. Maar dat betekent niet dat u geen plezier kunt hebben tijdens deze gezellige periode! Kerstmis komt één keer per jaar, net als Nieuwjaar – wat betekent dat deze twee feesten het perfecte excuus zijn om een paar feestjes te geven met je vrienden. Deze feestjes hoeven geen stoffige formele aangelegenheden te zijn – waarom zou je het niet wat spannender maken en een kerstfeestje organiseren? Hier zijn zes manieren van de Online Kerstwinkel om je kerstfeest zo stijlvol mogelijk te maken.

 

 

Versieringen en snacks

Je kunt nooit fout gaan met een feestelijke sfeer. Of het nu een kerst- of nieuwjaarsfeest is, feestelijke decoraties zijn een must. Als u een kerstfeest geeft, kunt u verschillende kerstthema’s in uw decoratie verwerken – ga voor rood en groen voor een traditionele kerstlook (of probeer elk jaar een nieuw thema voor een frisse look!) Als uw feest een thema heeft, probeer dat dan in uw decoratie te verwerken. Als het een nieuwjaarsfeest is, probeer dan zilveren en gouden versieringen te gebruiken. Probeer bij snacks het seizoen als thema te nemen. Als het een kerstfeest is, serveer dan dingen als peperkoekkoekjes, zuurstokken of zelfs een taart met kerstthema. Als het een nieuwjaarsfeest is, probeer dan feesthapjes te vinden (bv. confetti crackers) met een nieuwjaarsthema.

 

Muziek voor uw feest

Muziek is de hartslag van elk feest – het bepaalt de sfeer en vertelt de gasten wat ze moeten doen. Als je een kerstfeest geeft, kun je kiezen voor een playlist met een kerstthema of gewoon een paar van je favoriete kerstliedjes opzetten. U kunt ook proberen nieuwjaarsliedjes te mixen om een feestelijke sfeer te creëren voor beide feesten. Nieuwjaarsfeestmuziek kan variëren van dansmuziek tot pophits – afhankelijk van de sfeer die je op je feest wilt hebben. Als je gaat voor een meer ontspannen sfeer, probeer dan wat chille of akoestische muziek te draaien.

 

Kleding voor de gelegenheid

Afhankelijk van het thema dat je voor je feest kiest, kun je je op verschillende manieren kleden. Als het een kerstfeest is, kun je gaan voor een klassieke kerstoutfit. Is het een nieuwjaarsfeest, probeer dan zilver en goud in je outfit te verwerken – of ga gewoon voor een casual outfit. Het hangt allemaal af van je persoonlijke stijl – dus leef je uit! Merk op dat je niet iets gloednieuw hoeft te dragen op je feest. In feite kun je tonnen geld besparen door iets te dragen dat je al in je kast hebt hangen!

 

Spelletjes om in de vakantiestemming te komen.

Als je in de vakantiestemming wilt komen, kun je wat feestelijke spelletjes met je vrienden uitproberen. Hier zijn een paar ideeën: – Geef het cadeau door: Eén persoon legt een cadeau achter zijn rug en geeft het door aan de volgende persoon. Die persoon pakt het cadeau uit en moet raden wat het is. – Cadeau uitwisseling: Een klassiek spel voor een kerstfeest. Nodig je vrienden uit om een cadeau mee te nemen – of hang een prijskaartje aan hun cadeau voor een nieuwjaarsfeest. Iedereen trekt nummers om te zien in welke volgorde ze hun cadeaus mogen openen. – Witte Olifant: Dit spel is vergelijkbaar met een cadeau-uitwisseling. De ene persoon brengt een raar/rappy cadeau en geeft het door aan de volgende persoon. Die persoon heeft de keuze – ofwel een geschenk stelen van de stapel van iemand anders of het rare geschenk openen. Zodra iemand het rare cadeau heeft, kan hij niet meer stelen.

 

Tips voor het organiseren van een kerstfeest

– Eerst en vooral, zorg ervoor dat iedereen aanwezig kan zijn. Dit is vooral belangrijk als je het feest voor je familie plant. Niet iedereen zal naar jouw huis kunnen reizen voor de feestdagen, dus zorg ervoor dat je ze uitnodigt voor een feest bij hen thuis of ergens anders. – Maak een feestbudget. Van versieringen tot eten en drinken, een feest kan behoorlijk duur worden – vooral als je een grote bijeenkomst organiseert. Maak een budget zodat je een goede planning kunt maken en niet overvallen wordt door een hoge rekening! – Stel een gastenlijst op. Als je een groot feest geeft, maak dan een gastenlijst zodat je weet wie er komt. Zo weet je zeker dat je niemand uitnodigt die je niet op je feest wilt hebben! – Reserveer een tafel. Als je een groot feest geeft, probeer dan een tafel te reserveren bij een restaurant in de buurt van je huis. Zo voorkom je dat er een heleboel mensen voor je huis staan te wachten op een tafel!

 

Conclusie

Kerstmis draait om quality time doorbrengen met je geliefden en geven aan anderen in nood. Maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt hebben tijdens deze gezellige tijd! Kerstmis komt één keer per jaar, net als Nieuwjaar – wat betekent dat deze twee feesten het perfecte excuus zijn om een paar feestjes te geven met je vrienden. Deze feestjes hoeven geen stoffige formele aangelegenheden te zijn – waarom zou je het niet wat spannender maken en een kerstfeestje organiseren? Hier zijn zes manieren om je kerstfeest zo stijlvol mogelijk te maken.

https://www.onlinekerstshop.nl/