Adviesportaal
Image default
Sport

Squashkleding kopen | Quality Squash Stores

Squashkleding kopen

Bij het squashen is de juiste squashkleding belangrijk. Je wilt graag dat dit een lichtgewicht materiaal is dat tegelijkertijd luchtig is. Wanneer je comfortabele squashkleding draagt kun je je geheel focussen op wat er gebeurt in het spel. Bij Quality Squash Stores maken wij het mogelijk om tegen een goede prijs squashkleding te kopen van hoge kwaliteit.

Tijdens het squashen maak je veel onverwachtse uitstappen naar verschillende hoeken van de baan. Het is van belang dat de squashkleding die je koopt dit ook aankan en hierin soepel meebeweegt. De kleding is bij ons beschikbaar in allerlei verschillende modellen, maten, kleuren en designs. Daarbij is er voor ieder type lichaam een geschikte pasvorm met zelf ademde kwaliteiten.

Bij een sport zoals squash komt het voor dat je veel vocht verliest. Wanneer je squashkleding draagt is het daarom belangrijk dat dit het vocht kan reguleren. 

Wij verkopen verschillende merken squashkleding die verschillende manieren hebben om het vocht te verwerken. Wij verkopen squashkleding van verschillende topmerken zoals Jako, Salming en Oliver. Naast squashkleding verkopen wij ook squashrackets, squashschoenen, squashballen en squashaccessoires van hoge kwaliteit.

Jako

Jako maakt gebruik van kleding dat is voorzien met Keep Cool technologie. Dit houdt in dat de drager, ook wanneer deze een zware inspanning levert, niet te warm wordt. De kledingstukken zijn gemaakt van polyester waardoor het erg licht aanvoelt.

Het logo van Jako is sportief op de kleding bedrukt waardoor het design er strak uitziet. De door lijnen gemarkeerde schouders steken mooi af tegen de andere kleuren van de shirts. 

Salming

Salming is oorspronkelijk opgericht door Börje Salming. Börje Salming was één van de eerste Europese ijshockeyspelers die internationaal indruk maakte. Hij richtte zijn bedrijf op en maakt hedendaags kleding en andere producten voor verschillende sporten. Deze sporten zijn handbal, hardlopen, floorball en natuurlijk squash.

Van hardloopschoenen tot squashshirts, Salming ontwikkelt en produceert het allemaal. Deze kleding is gemaakt voor zowel vrouwen als mannen. Ben je op zoek naar iets om de kleding van Salming in te doen? Geen probleem! Salming bied ook squashtassen aan!

Daarnaast bieden wij ook polsbanden, hoofdbanden en squashsnaren aan van Salming.

Oliver

Oliver maakt gebruikt gebruik van MC cool technologie om de shirts een verkoelend effect te geven tijdens zware inspanningen. De shirts zijn gemaakt van polyester waardoor het licht aanvoelt tijdens het sporten.

Naast de kleding van Oliver bieden wij ook squashtassen, hoofdbanden, polsbanden, squashgrips, squashsnaren en squashrackets aan van Oliver. Quality Squash Stores biedt dit allemaal aan.

https://www.qss-squash.nl/