Adviesportaal
Image default
Marketing

Ondernemingsplan laten schrijven

Wij kunnen voor u het ondernemingsplan schrijven als u daar behoefte aan heeft.

U ontvangt een uitstekend uitgewerkt ondernemingsplan met een financieel plan en begeleiding gedurende financiering.

Naast de marktverkenning, concurrentie- analyse, SWOT-analyse, confrontatiematrix, balansen en exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen verschaffen wij u tevens advies tijdens het traject. In het plan worden de geprognosticeerde omzetten bepaald aan de hand van openbare statistieken zodat het voor de bank metten duidelijk is dat deze begrotingen te realiseren zijn. Derhalve behalen we op elk punt bij de financier een hoge score, wat ook wel de kans op default heet.

Mochten er geen spaartegoeden zijn om in te zettenop de beginbalans als zekerheid voor de financier dan is het wel nog steeds mogelijk om het bedrijfsplan in te dienen bij Qredits microkrediet, kleinere financieringskantoren of investors. We bieden complete begeleiding richting financiering voor de starter en ondernemers die willen overnemen.

We kennen van elke financieringspartij in de markt de wensen en hoe zij het business plan graag willen zien. Voor wat betreft makelaars schrijven wij ondernemingsplannen met een 100% score. Schakel ons in, met ons ondernemersplan kan vrijwel altijd het gedroomde object of stuk grond worden gekocht, gepacht of gehuurd.

Wij verschaffen ook belasting- en bedrijfsadvies zodat de starter de juiste tools en kennis opdoet om verder te ondernemen. Hierdoor kan hij of zij  makkelijk de informatie ordenen waar hij of zij mee te maken krijgt en hoeft door hem of haar niet alles opgezocht te worden. De tijdsbesparing kan gebruikt worden om effectiever te ondernemen. Profiteer ook van onze deskundigheid en netwerk en bel ons meteen.

We leveren het complete plan op binnen 7 dagen omdat ook u verder moet.

Bezoek onze website voor meer info of bel ons op.

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl