Adviesportaal
Image default
Industrie

Vertrouw op de specialist in plaatbewerking voor uw project

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van plaatbewerking waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan? Dan bent u bij M. den Oudsten Buigwerken op de juiste plaats. De grote voorraad van deze vakkundige en flexibele experts zorgt ervoor dat ieder project binnen kort tijdsbestek afgerond kan worden. Wanneer u een spoedklus heeft, zijn zij de partner voor u! Er ligt meer dan 600 ton staal in het magazijn waardoor u niet voor ieder project zelf grondstoffen hoeft aan te leveren. Dat is een groot voordeel ten opzichte van andere bedrijven die plaatbewerking uitvoeren.

Wat houdt plaatbewerking eigenlijk in?

Plaatbewerking is een ontzettend breed begrip wat eigenlijk alle bewerkingen omvat die worden uitgevoerd op stalen platen. Een groot deel van deze bewerkingen worden door M. den Oudsten Buigwerken aangeboden. Bovendien profiteert u hier altijd van een goede prijs-kwaliteitverhouding wanneer u het project uitbesteed. U bent er te allen tijde van verzekerd dat uw project met kwaliteitsmateriaal wordt uitgevoerd. Enkele voorbeelden:

  • Assembleren van verschillende onderdelen om tot één groot geheel te komen
  • Boren met speciale machines en boortjes zodat het perfect op elkaar aansluit
  • Coaten voor extra bescherming of stevigheid
  • (Glad)walsen om extra dunne platen te verkrijgen
  • Kanten/buigen in de moeilijkste hoeken en graden
  • Lasersnijden om de perfecte vorm te verkrijgen
  • Stansen met bijvoorbeeld een kwaliteitsnorm of bedrijfsnaam
  • Zagen om grote oppervlakten in het juiste formaat te krijgen

Het leidende bedrijf binnen Nederland en Europa

Zowel binnen Nederland als in heel Europa is M. den Oudsten Buigwerken een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten door middel van plaatbewerking. Breng uw grondstoffen langs of haal uw halffabricaten op tijdens werkdagen. Het laaddock is geopend tussen 7.30 en 16.30 uur, behalve op vrijdag wanneer het dock om 12.00 uur sluit. Heeft u een opdracht voor plaatbewerking? Neem dan contact op met deze specialist in buigwerken en ontdek de mogelijkheden.

https://www.mdenoudsten.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies uw hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van een hijswerktuig

Machineonderdelen op aanvraag geleverd krijgen