Adviesportaal
Image default
Industrie

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van een hijswerktuig

Wanneer u een hijswerktuig koopt of huurt, wilt u natuurlijk wel dat dit aan alle veiligheidseisen voldoet. Want niets is zo belangrijk als het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. Daarom haalt u het materieel dat u nodig heeft het best bij BMI Hijsgereedschap. Dit bedrijf verkoopt en verhuurt alleen CE-gecertificeerd gereedschap van de beste kwaliteit. Daarnaast voorzien ze u waar nodig van uitleg over het geleverde materieel. Zo doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat u goed en veilig omgaat met het gereedschap.

Kies uit een ruim aanbod aan materieel van topkwaliteit

In het ruime assortiment van BMI Hijsgereedschap vindt u zeker een hijswerktuig dat perfect geschikt is voor de toepassing waarvoor u dit nodig heeft. Het aanbod bestaat uit gereedschap van topmerken als Delta, ATEX en Beco. Daarbij heeft u onder andere de keuze uit:

  • Lieren
  • Hand- en rateltakels
  • Hef- en klemwerktuigen

Welk gereedschap u ook kiest, u huurt of koopt het altijd tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kunt u het gereedschap beter huren of kopen?

De keuze tussen huren of kopen is in veel gevallen snel gemaakt. Wanneer u een hijswerktuig slechts één keer nodig heeft, is huren vaak de beste keuze. Dan hoeft u het niet zelf op te bergen en is het onderhoud ook niet voor uw rekening. Gebruikt u dit gereedschap echter regelmatig, dan kunt u het beter kopen. Bij een besteding van boven de 500 euro wordt het hijswerktuig dan gratis verzonden binnen twee werkdagen na betaling.

Service die verder gaat

BMI Hijsgereedschap staat ook na de aanschaf van een hijswerktuig voor u klaar. Ze kunnen u namelijk ook helpen met het keuren van uw gereedschap. Dit is natuurlijk regelmatig nodig om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft functioneren en nog aan de eisen voldoet. Daarnaast voorzien ze u waar nodig ook van advies over het onderhoud. Zo zorgen ze ervoor dat uw hijswerktuig een zo lang mogelijke levensduur heeft, waardoor u zo veel mogelijk rendement uit uw investering haalt.