Adviesportaal
Image default
Industrie

Laat uw nieuwe diamantzaagblad solderen en laserlassen

Een diamantzaagblad is perfect voor harde bouwmaterialen, zoals steen, asfalt en verschillende soorten beton. Met een diamantzaagblad kunt u deze materialen eenvoudig en met precisie zagen of boren. Niet iedere klus is hetzelfde, daarom zijn er verschillende soorten diamantzaagbladen in meerdere afmetingen en voor andere toepassingen. Het kan alsnog zijn dat het diamantzaagblad dat u nodig heeft nergens te vinden is. Dit kan zijn omdat de diameter of segmentdikte niet helemaal overeenkomen. Daarom kunt u er bij een specialist als Diacom voor kiezen om een diamantzaagblad op maat te laten maken in hun fabriek. Uw geeft uw wensen door en de specialisten van dit bedrijf gaan voor u aan de slag.

Maak gebruik van de goede service van dit bedrijf

Wanneer u elektrisch gereedschap, zoals een diamantzaagblad, gebruikt, dient u deze elk jaar te laten keuren. De keuring is ervoor om te zorgen dat u veilig met het gereedschap kunt werken. Bij Diacom werken monteurs die bevoegd keurmeester zijn. Hoeft uw machine eigenlijk nog niet gekeurd te worden, maar werkt deze niet naar behoren? Ook dan kunt u bij dit bedrijf terecht. Wanneer u spoed heeft kunt u zelfs een leenmachines gebruiken, zodat u uw werkzaamheden niet stil hoeft te leggen. Uw machine wordt over het algemeen binnen drie dagen gerepareerd, maar bij spoed is één dag vaak ook haalbaar. Zo hebben ze altijd een oplossing op maat voor uw probleem en denken ze graag met u mee.

Bespreek de mogelijkheden met een technisch adviseur

Wanneer u meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van een diamantzaagblad, kunt u altijd contact opnemen met een technisch adviseur van Diacom. Deze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en bieden een oplossing op maat aan voor specifieke werken. Ook met specifieke vragen kunt u bij hen terecht.

https://www.diacom.nl/b2c/