Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Liposuctie helpt je, maar een gezonde leefstijl is doorslaggevend

Het is heel normaal dat je wat gewicht aankomt in de winter. Het is natuurlijk dat je wat vet krijgt in de winter. Dit komt omdat we vroeger moesten overleven in de winter en ons lichaam dus het vet opsloeg. Vet is in dit geval niet alleen goed voor energie, maar het dient ook als isolatie om ons warm te houden. In de maand december is het waarschijnlijk niet beter geworden. Je hebt toen veel chocolade, oliebollen en kerstkransen gegeten en dit hoogstwaarschijnlijk weg gespoeld met zoete drank of alcohol. Een beetje zwaar zijn is alleen niet meer van deze tijd. We willen er allemaal sportief uitzien en af van dat buikje dat we al een tijdje hebben. In dit artikel ga ik vertellen over liposuctie. Dit is cosmetische ingreep die je een extra zetje in de goede richting kan geven. 

Het is waarschijnlijk een heleboel wikken en wegen voordat je de eerste stap zet. Voor als je niet weet wat het is: liposuctie is een cosmetische ingreep waarbij overtollig vet uit het een gewenste plek uit je lichaam wordt verwijderd. Waarschijnlijk ben je in de eerste instantie wat sceptisch. Dit is helemaal niet overbodig. Eigenlijk moet je juist blij zijn dat ik je dit vertel. Bij deze operatie wordt er namelijk een klein sneetje in bijvoorbeeld je buik of benen gemaakt en wordt er vet uit je lichaam gezogen. Dit biedt mogelijkheden! Er zijn een heleboel mensen bij wie gewoon even op de loopband stappen al te zwaar is. Liposuctie biedt voor deze mensen echt de oplossing. Het is vooral slim om liposuctie benen of bij de rug te doen.

Het is natuurlijk een extra hulp middel. Om echt gezond te zijn moet je je levensstijl veranderen. Je kan geen liposuctie doen en vervolgens op de bank gaan liggen en een zak koekjes weg eten. Je moet genoeg blijven bewegen en goed eten.

http://faceland.nl/