Adviesportaal
Image default
Eten en drinken

Ontdek het restaurant in Den Bosch dat aan de Korte Putstraat staat

Als je een dagje op stap bent in ’s-Hertogenbosch of hier woont of werkt, moet je zeker eens langs gaan bij Breton. Dit is een restaurant in Den Bosch dat gevestigd is aan de Korte Putstraat en dat een goede naam heeft in de stad en omgeving. Dit komt door de uitgebreide menukaart vol heerlijke gerechten en de gastvrije sfeer. Hier worden de maaltijden altijd met een glimlach geserveerd en heb je veel keuze uit lunch- en dinergerechten. Ga langs en ontdek zelf waarom dit restaurant zoveel tevreden trouwe gasten heeft!

Geniet van heerlijke seizoensgerechten die vol passie zijn bereid

De koks van Breton bereiden jouw maaltijd altijd vol passie. Er is een open keuken, dus vanuit het restaurant kun je hun toewijding goed zien. Bovendien gebruiken de koks vaak ingrediënten van het seizoen, zodat je geniet van heerlijk vers eten. De porties zijn niet al te groot, zodat je verschillende kleine gerechten kunt proberen en dus veel verschillende smaken tot je kunt nemen. Zo wordt je lunch of diner pas echt een feest!

Bekijk alvast de lunch- of dinerkaart

Ben je benieuwd wat er allemaal geserveerd wordt in dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch? Op de website kun je de lunch- en dinerkaart alvast bekijken. Je ziet dat je hier verschillende soorten vlees-, vis- en vegetarische gerechten kunt bestellen. Voor iedereen staat er dus een heerlijke maaltijd op het menu. De menukaart is uitgebreid, maar hier volgt alvast een selectie van de opties:

  • Broodjes met diverse soorten beleg
  • Kalfspastrami
  • Sashimi van zalm
  • Gegrilde gamba’s
  • De Bretonburger

Kom de gerechten zelf proeven!

Wil jij de gerechten van dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch graag eens zelf proeven? Vergeet dan niet om te reserveren! Neem hiervoor telefonisch contact op met de medewerkers of reserveer eenvoudig via de website. Dan wordt er een tafel voor je vrijgehouden.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/