Adviesportaal
Image default
Eten en drinken

Maak overheerlijke gerechten door deze cheddarkaas te kopen

De beste gerechten maak jij door cheddarkaas te kopen van Dairymaid. Deze groothandel maakt zijn eigen cheddarproducten en de smaak is niet te overtreffen. Cheddarproducten worden steeds populairder en worden vaak verwerkt in gerechten. Als restauranthouder of eigenaar van een horecagelegenheid wil je dat jouw klanten het beste van het beste krijgen. Door cheddarkaas en/of cheddarsaus te kopen bij deze groothandel, maak je dat waar.

Een grote verpakking cheddarkaas kopen in handige plakjes

Wanneer je een grootverpakking cheddarkaas wilt kopen, wil je natuurlijk dat deze al in handige plakjes verdeeld is. Hierdoor wordt het bereiden van gerechten een stuk makkelijker en sneller. Daar is Dairymaid zich ook bewust van. De cheddarsaus en -kaas die je bij hen kunt kopen wordt verpakt in handig te gebruiken verpakkingen van één kilogram. Hierdoor is het toegankelijk tijdens het koken en is het opslaan ervan net zo makkelijk. Door te kiezen voor verpakkingen van één kilogram zorgen zij ervoor dat er minder product weggegooid wordt.

Laat jouw klanten kennismaken met de beste cheddarkaas

De lekkerste kaasgerechten maak je met de cheddarkaas van deze groothandel. Dairymaid is een echt premium merk dat instaat voor de kwaliteit van zijn producten. Hierdoor wordt het eigenlijk geen vraag meer of je cheddarkaas en/of cheddarsaus gaat kopen, maar wanneer. Ook zullen jouw klanten extra genieten van de gerechten waarin je deze smaakvolle producten verwerkt én zullen ze terug blijven komen naar jouw restaurant of horecagelegenheid.

Maak het verschil

Maak net zoals deze Dairymaid het verschil door de cheddarproducten te gebruiken. Door het kopen van handige cheddarkaas in plakjes en heerlijke, smaakvolle cheddarsaus in een handige verpakking worden jouw gerechten nog beter. Ga met deze groothandel in gesprek om jouw keuken te voorzien van deze kwaliteitsproducten. Maak onder ander loaded fries, nacho’s of hamburgers met de beste kaas op de markt.