Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Voorkom ongewenste bezoekers op uw bedrijfsterrein

Om te zorgen dat mensen niet zomaar op je terrein komen moet je maatregel treffen. Eén zo een maatregel is het plaatsen van slagbomen. Niemand zal zonder toestemming naar binnen kunnen rijden en het is een goede manier om je bedrijf veilige te houden. Slagbomen kunnen ook op andere manieren gebruikt worden en om ervoor te zorgen dat ze optimaal werken, is alleen de beste nodig.

Deurplus specialiseert zich op beveiligingssystemen, waaronder het installeren van slagbomen. Zij zijn degene die je nodig hebt als je de veiligheid van je bedrijf wilt garanderen.

Weet op elk moment van de dag wie allemaal je terrein wil toetreden door een slagboom te installeren. Pas nadat ze zichzelf geïdentificeerd hebben aan de receptioniste, kunnen ze toegang krijgen.

Maar dit geldt natuurlijk alleen voor voertuigen. Voor mensen die te voet zijn, kun je ook automatische draai- en schuifdeuren aanschaffen. Als je wilt voorkomen dat iemand ’s nachts over de slagbomen heen klimt, kun je ook schuif- en draaideuren laten installeren. Verder zouden beveiligingstourniques ook van pas komen. Deze kunnen natuurlijk ook door Deurplus geïnstalleerd worden.

Wanneer je contact opneemt met Deurplus, kun je er gegarandeerd van zijn dat ze een systeem zullen creëren die precies past bij jouw situatie. Ook ben je bij ze terecht voor de nodige informatie.

https://www.deurplus.com