Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Vakantiehuis als investering

Een tweede huis of vakantiehuis in het buitenland is altijd een leuk idee toch? Het is een trend die steeds vaker voorkomt, wat ook wel te begrijpen is aangezien het in Nederland en België maar een paar maanden goed weer is. In die paar maanden goed weer is het dan zelfs ook soms met een beetje pech een week lang, heel de dag door regen. Je zou dan bijna helemaal willen verhuizen naar warme landen, echter blijf je dan toch weer liever hier omdat je familie en vrienden in de buurt hebt wonen of ook omdat je zo tevreden bent over je werk. Een huis in spanje kopen als vakantiehuis is dan al snel een mooie tussenstap.

Naast dat het handig is om een huis te kopen in spanje voor extra vertrek tijdens de koude en natte dagen in België en Nederland is er nog een groot voordeel. Het is een goede investering, vastgoed spanje is vandaag de dag nog niet zo heel prijzig vergeleken met de prijzen in onze regio. De prijzen zullen echter de komende jaren echter wel nog gaan stijgen in Spanje wat er dus voor zal zorgen dat jouw huis meer waard wordt en dus ook jouw geld. Het rendement zal ook een stuk hoger zijn dan op je spaarrekening in Nederland waar de rente bijna te verwaarlozen is.

Het zoeken naar een makelaar die te vertrouwen is in Spanje is echter wel niet altijd zo makkelijk omdat het daar wat anders te werk gaat. Je wordt namelijk veel makkelijker, is ook bijna geen controle op, makelaar in Spanje. Nou dat is natuurlijk niet echt iets waar je meteen op zit te wachten, daar hebben we een oplossing voor. Zoek je huizen via de website: Rayosdesol.com. Op die website kan je zeker zijn dat je bij een woning terecht die ook echt te koop staat bij een betrouwbare makelaar.

https://rayosdesol.com/nl/