Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Snelbouw containers, voor in de tuin

Snelbouwcontainer, snel en demontabel bouwen

Passend op wat voor Snelbouwcontainer u precies nodig hebt, kunnen we samen beslissen wat voor Snelbouwcontainer het beste voor u zou kunnen zijn. Naast het feit dat we de snelbouwcontainers kunnen afleveren bij u op locatie, bieden wij ook een installatieservice aan. Het gaat namelijk om een stalen opslagcontainer die nogal wat weegt. Ondanks dat het niet al te moeilijk te installeren is, raden wij altijd een installatieservice aan. Niet alleen om uw wat moeite te besparen maar ook om onze excellente service te bewijzen bij u op locatie.

De mogelijkheden zijn eindeloos met een snelbouwcontainer

De snelbouwcontainer kan ook voorzien zijn van accessoires die wij bij de snelbouwcontainers verkopen. De snelbouwcontainer beschikt over maar liefst tien jaar anti roest garantie die wij via de leverancier kunnen doorverrekenen. Het is mogelijk om de snelbouwcontainer in alle soorten RAL Classic kleuren te verkrijgen. De staaldikte van onze snelbouwcontainers zijn ietsjes dikker als die van onze FOCO containers die wij naast de snelbouwcontainers verkopen. De snelbouwcontainer heeft daarnaast ook een OSB spaanplaat vloer. Dit houdt in dat de vloer kwalitatief is gedrukt met houtrestjes waardoor het een zeer goede weerstand biedt tegen zware lasten. De draagvermogen van een snelbouwcontainer is namelijk ongeveer vijfhonderd kilo gram per vierkante meter. Dat betekent dat u ook al uw zware apparatuur kunt opbergen en opslaan in zo’n snelbouwcontainer. De snelbouwcontainer is volledig modulair. Dus mocht het zijn dat er voor uw situatie een snelbouwcontainer nodig is met bijvoorbeeld een extra raam aan de lange zijde, dan kunnen we ervoor zorgen dat we die kunnen leveren bij u op locatie.

Snelbouwcontainer specials

Deze snelbouwcontainers vallen dan onder speciale containers die wij als uitzondering kunnen doorsturen naar de productie. Onze snelbouwcontainers kunnen gemakkelijk worden gemonteerd door middel van het schuif en klik systeem. Dit betekent dat er geen schroeven, bouten of ratels nodig zijn bij het opbouwen van de zelfbouwcontainer. De snelbouwcontainer panelen kunnen simpelweg in elkaar worden geschoven waarbij het met elkaar wordt gekoppeld door middel van pinnetjes, ten slotte wordt het dak erin geklikt en vastgekoppeld met pinnetjes die bij de snelbouwcontainer komen. Voor optionele accesoires dat u bij de zelfbouwcontainer aanschaft, is het ook mogelijk deze door ons te laten monteren. Een voorbeeld van een accessoire bij een snelbouwcontainer is de inbraakbeveiliging voor optimale beveiliging, een future ball lamp voor goede verlichting in de snelbouwcontainer, en ook bijvoorbeeld een kabel ophangbeugel. Al deze accessoires die bij de snelbouwcontainer mee kunnen komen staan allemaal op onze website.

Modulair bouwen met een snelbouwcontainer

De snelbouwcontainers zijn volledig modulair. Dat betekent dat u ook bijvoorbeeld meerdere panelen aan één kant kan plaatsen waardoor het een grotere opslagcontainer wordt. Dit noemen we dan combinatie containers. Hier is echter wel een koppelstuk voor nodig. De snelbouwcontainers die wij kunnen leveren, varieren qua afmeting van twee bij twee meter tot wel zes bij twee meter. Meer weten over onze snelbouwcontainer en de accessoires? Bezoek nu meteen onze webshop voor meer informatie!

https://www.zelfbouwcontainer.nl