Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Printen met een hot foil printer

Printers, het zijn inmiddels onmisbare items geworden in ons huishouden. Tegenwoordig zijn er ook vele soorten printers zoals simpele kabelprinters, maar ook hot foil printer waarmee je allerlei soorten materialen kunt bedrukken, of een QR code printer. De keuze is dus reuze.

Tegenwoordig zijn er vele opties wanneer je van plan bent om een printer aan te schaffen. Zo heb je tegenwoordig ook erg handige draadloze printers, waarbij je zoals de naam al doet vermoeden, geen last hebt van vervelende kabels. Ook werken veel printers tegenwoordig op wifi. Daarmee kun je die printers dan ook vanaf meerdere apparaten gebruiken, zolang er maar wifi op zo’n apparaat aanwezig is. Dat is natuurlijk extra handig wanneer er meerdere computers of laptops worden gebruikt in huis.

Zoals eerder gezegd kan een hot foil printer voor veel doeleinden worden ingezet. Met een hot foil printer kun je allerlei soorten materiaal beprinten. Waarbij veel mensen natuurlijk gelijk denken aan papier wanneer je het over printen hebt, zo zijn er eigenlijk nog veel meer mogelijkheden. Een hot foil printer stelt je in staat om bijvoorbeeld ook kleding of spandoeken te bedrukken, leuk voor bijvoorbeeld een bedrijf. Maar ook plastic kan prima worden bedrukt in een hot foil printer. Het is natuurlijk wel belangrijk om dit eerst te laten drogen en daarna er pas mee aan de slag te gaan. De prints drogen relatief snel maar kunnen natuurlijk alsnog wel uitlopen wanneer je er te snel aan wil zitten.

Eenmaal opgedroogd hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Kleding of spullen met prints kunnen zelfs gewoon gewassen worden en zijn ook bestand tegen regen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van speciale watervaste print, welke ook goed tegen de regen kan en niet uitloopt. Zo kun je je prints dus ook buiten gebruiken indien dat gewenst is.

http://www.kba-metronic.com